В последно време в полезрението на медиите все по-често попадат

...
В последно време в полезрението на медиите все по-често попадат
Коментари Харесай

Срам и резил! Това са родните звезди, които бягат и не си плащат сметките

В последно време в полезрението на медиите все по-често попадат родни звезди, които не си заплащат сметките. Един от случаите е абсурдът с оповестената за Мисис Дама 2018 Дима Атанасова, която бе упрекната, че не си е платила сметката в салон за хубост. Гневни притежатели на студиото разгласиха историята в Интернет, написа вестник „ Телеграф “.
Десислава Ефтимова разкри по какъв начин миската си е тръгнала без да заплати в салон за хубост. Деси, която е шеф, издаде детайлности за случката, след което Атанасова съобщи, че в действителност е отишла да си постави мигли, които паднали за ден. Двете дами влязоха в вербален спор, изваждайки кирливите си ризи, посредством обществените мрежи. Дима е финтирала заплащането, обещавайки, да изпрати човек, който да съобщи парите за модификацията й, само че той по този начин и не се появил, Тя бързала, а наоколо било невероятно да изтегли пари. Затова просто тръгнала. Край на нападките сложиха заканите посред им, намесващи КЗП и Национална агенция за приходите, които откровено разсмяха почитателите им.

Екранният Джаро побесня, откакто бе публикувано, че си е тръгнал без да заплати в бар на нашенското Черноморие.
„ Това е потресаващо за мен и бих желал повече хора да схванат какъв брой костват българските звезди. Михаил Билалов беше клиент в заведението, където съм шеф и с цел да стане част от обща фотография с личния състав ни струваше 20 лв. ”, споделя шефът на заведението.
„ Това са цялостни нелепости! Правят си реклама на мой тил, няма такова нещо! Потресен съм от тази долна неистина “, на собствен ред ревна като жилнат артистът.
Историята помни и почерпката на режисьора Бойко Богданов. 59-годишният театрал бе злоупотребил в Клуба на актьора, където изпил 8 дребни ракии и една бира. Той обаче си тръгнал и не платил сметката си от 28,60 лева

„ Вие сте един осъществил се човек., Прекрасен режисьор, чието име ще остане в историята на българския спектакъл, потвърден ерудит. Бива ли, ей така на, с един размах да унищожавате себе си, реномето и наличието в културния живот и на без това беззъбата ни просвета. Ние от Клуб на актьора ви прощаваме пиянските изцепки, ругатните без мотив, досаждането, даже и неплатената сметка от последното ви посещаване опрощаваме. Само се стегнете. Създадохме този клуб за театрали и съидейници, такива като вас. А вие към този момент очевидно не се причислявате. Или не заслужавате “ – това оповестиха от управлението на клуба в писмо до медиите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР