В последно време Кара Делевин се е отдала на спортни

...
В последно време Кара Делевин се е отдала на спортни
Коментари Харесай

Когато на Кара Делевин изобщо не ѝ пука и просто се забавлява

В последно време Кара Делевин се е отдала на спортни прекарвания и събития. Но единствено като наблюдаващ. След като в неделя участва на надпреварата от Формула 1 на Силвърстоун, в понеделник 30-годишният модел се наслаждения на тенис мач на Уимбълдън.
 Кара Делевин, Супербоул 2023 и тениската, с която моделът поддържа Риана
Защо Кара Делевин подвигна тениската си на Супербоул 2023

Ето на това му се споделя поддръжка

Но даже и седнала видимо спокойно на трубуните, звездата на Victoria`s Secret отново съумява постоянно да притегли вниманието и да провокира безредици.

Първият мотив за това бе отводът ѝ да даде изявление на Мартин Брандъл по време на английската конкуренция Гран при. Мартин е някогашен водач на Формула 1, а понастоящем известен коментатор и постоянно интервюира известни персони по време на спортното събитие. Но Кара очевидно не е като останалите и изрично е отбегнала Брандъл, обяснявайки, че не го чува добре, когато той се е доближил до нея.

След случилото се, в обществените мрежи се появиха обвинявания към Кара, че се е държала " жестоко " с Мартин. В отговор на което тя написа: " Посъветваха ме да откажа и аз го направих. Както и да е, значимото е, че се забавлявах толкоз доста и бях щастлива да бъда там, без значение какво мислят другите. "

А по време на тенис мача реши да покаже оптимално насладата си от спортната среща, целувайки буйно момичето, седящо до нея. Оказва се, че това е певицата Лия " Минке " Мейсън, която е другарка на модела.

Облечена в бежово сако и елементарна черна тениска, звездата изглеждаше по едно и също време семпло и елегантно. Минке също заложи на елегантна тъмна визия. И по всичко наподобява, че двете девойки се забавляват на и претърпяват събитието - още повече, седящи директно пред корта, написа Metro.
 Кара Делевин - загърбила зависимостта и в крайник с стилните трендове
Кара Делевин - загърбила зависимостта и в крайник с стилните трендове

От четири месеца насам - изцяло нов човек

В последните месеци Кара се пробва фрапантно са промени живота си, подлагайки се на лекуване от зависимости. За проблемите си моделът в детайли описа в обстойно изявление пред Vogue, говорейки за психологичното си здраве и проблемите с алкохола и опиатите. И добави, че от четири месеца насам е изцяло чиста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР