В последния си работен ден за тази година депутатите за

...
В последния си работен ден за тази година депутатите за
Коментари Харесай

НС остави за догодина исканата от `Възраждане` комисия за COVID мерките |

В последния си работен ден за тази година депутатите за следващ път стопираха ентусиазма на " Възраждане " за основаване на краткотрайна комисия за противоепидемичните ограничения. Причината - времето още веднъж не стигна за гласоподаване поради дълги изявления срещу ограниченията от страна на депутатите на Костадин Костадинов. 

Лидерът на " Възраждане " през вчерашния ден. В типичния си жанр Костадинов заприказва за " гражданска война " и " директна народна власт ".

Това изявление беше във връзка предлагането му за основаване на Временна комисия за определяне на всички обстоятелства и условия по отношение на въведените на територията на Република България противоепидемични ограничения против COVID-19.

Той упорства тази комисия да заседава три месеца, през които да ревизира какъв брой са инфектираните българи от началото на пандемията, по какъв начин са се заразили и по какъв начин е открито това; какъв брой са средствата за клинични пътеки за лекуване на COVID-19, какъв брой са случаите на отхвърлен обзор, обзор на договорите за доставка на ваксини, какъв брой са имунизираните българи и какви са страничните резултати от имунизирането и носенето на маски, както и проучване на вируса и наблюдаване на имунизираните от " български научни заведения или университети " ; той упорства още за проучване на резултата от противоепидемичните ограничения, резултата им върху душeвността и довели ли са те до самоубийства и депресии.

Проектът през днешния ден беше показан от Елена Гунчева от " Възраждане ". Освен типичните възгласи за " клюки " и " нередности " към вируса и имунизациите, тя разяснява, че " тези, които желаят да вършат смяна, към този момент не са в залата ". В този час по-голямата част от народните представители не бяха на парламентарните банки, само че местата в средата, където седят депутатите от Политическа партия, беше цялостна.

След тази забележка на трибуната се изредиха няколко от депутатите от партията на Костадин Костадинов, които поредно убеждаваха какъв брой значимо е основаването на такава комисия. Според " Възраждане " единствено тази комисия би дала нужните отговори и цялостна информация за вируса и имунизациите. Те настояват, че в случай че тя не се сътвори, всички обещания на премиера Петков за необятна осведомителна акция биха били неистини. Антон Тонев от Политическа партия го репликира, че тъкмо през днешния ден, видео от която е оповестено онлайн.

" Не е необичайно, че някои хора имат вяра, че земята е плоска, необичайно е, че се постанова още веднъж да го обясняваме ", иронично означи той.

Костадин Костадинов се включи в дебата и съобщи, че " в науката не се има вяра, а се потвърждава ".

Емил Георгиев от Българска социалистическа партия прикани сътрудниците си от групата на Костадин Костадинов:

" Не си правете подбив, това е нещо ужасно. "

Той съобщи, че всеки ден " Възраждане " прави изявления, в които проличава пренебрежение към умрелите от ковид българи и към техните близки. Георгиев разяснява, че антиваксърските апели могат да доведат до препълване на лечебните заведения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР