В последния месец на юли Слави Трифонов ще се сбогува

...
В последния месец на юли Слави Трифонов ще се сбогува
Коментари Харесай

Слави се закани: Нищо не е свършило! Ето какво следва

В последния месец на юли Слави Трифонов ще се сбогува публично с родния тв ефир, тъй като ще бъде излъчено последното издание на емблематичното му шоу в ефира на bTV. Дългия обаче, никак не дава тип да доста печален, най-малко съдейки по акцията по новите му планове.

Причината е, че в действителност финала на предаването му е единствено за bTV, където обаче, и рейтинга, който трупаше, е мъчно да бъде конкуриран на друго място. И въпреки всичко - шоуменът премисля опцията да продължи с нормалната си активност пред камера, единствено че във виртуалното пространство, написа " Стандарт ".



Най-горещите клюки за Трифонов и шоуто му са, че той ще прави стрийминг платформа, посредством която ще тиражира медийните артикули на продуцентската си компания.

Както знаем в стрийминг платформите обаче, няма реклами, а в това време може да се създава всичко - който каквото си изиска.

Малко откакто стана ясно, че " Шоуто на Слави " пада от ефир, се заприказва и за присъединяване на Слави Трифонов в политическия живот на страната. За там обаче, с колкото и огромни приказки да борави, е ясно, че ще му трябват и доста гласоподаватели, които сигурно не се натрупат за месец-два.

Самият тв водещ пък още веднъж загатна много изрично какви са бъдещите му планове. И от това, което е цитирал в профила си във фейсбук, е ясно, че напълно не се е отказал от работата в малкия екран.

" Спри, нищо не е свършило,
единствено така ти се струва…
Спри, още прекомерно рано е
някой да се сбогува!
Да - става така понякога-
любовта уморява,
само че пламъкът в телата ни
постоянно побеждава!.. ", по този начин звучи част от песента, която Дългия цитира в профила си и явно това е всичко, което има да каже все още за ситуацията, в което се намира.



Ясно е също по този начин, че хората, които Дългия работи, които наброяват към 100 индивида, няма да са безработни, без значение от тв рокадите. Трифонов няма предпочитание да се лиши от нито един член на екипа си. Какви тъкмо позиции ще им откри обаче, и дали те ще останат удовлетворени, скоро ще стане ясно.

Слуховете, че Слави има желание да купува някоя от дребните малките екрани, също се оказа мощно пресилен. И въпреки всичко, какви са още упоритостите му в ефирен аспект, няма да е надалеч времето, когато ще разберем.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР