В последния ден от предизборната кампания започва работата за следващия

...
В последния ден от предизборната кампания започва работата за следващия
Коментари Харесай

Контрера, ВМРО: Закриваме кампанията и откриваме новата сесия на СОС. Внасяме два доклада по общественозначими теми

В последния ден от предизборната акция стартира работата за идващия мандат на кмета и Общинския съвет на София. Днес от Вътрешна македонска революционна организация внасяме първите два отчета, които да бъдат прегледани на първата сесия на Столичния общински съвет незабавно след изборите.

С това обръщение претендентът за кмет на София и лидер на листата за общински съветници на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера закри предизборната акция за столицата  и откри новата сесия на СОС.

Първият е за назначение на проверка на Оперативна програма " Гробищни паркове ", което е общинското дружество, нарицателно за неуспех и хабене на общински средства. Вторият е за стратегия за предварителна защита -  приемане на ограничения за сигурност на придвижването на децата на територията на Столична община за 2024г.

Контрера, в компанията на претенденти за общински съветници и районни кметове, внесе в общината документите за първата сесия на новия общински съвет, в който представителите на Вътрешна македонска революционна организация ще се борят и отстояват правилата на Организацията.

Вътрешна македонска революционна организация е потвърдило, че имаме хрумвания, работим и не се опасяваме да водим борби. Заедно с жители и цивилен организации вършим съответни оферти за решение на съответни проблеми.

Кампанията за една сигурна и подредена София стартира от през днешния ден!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР