В последните си дни на поста министър на икономиката лидерът

...
В последните си дни на поста министър на икономиката лидерът
Коментари Харесай

В 5 без 5: Нинова смени борда на ключовия завод за взриватели ``НИТИ`` в Казанлък -

В последните си дни на поста министър на стопанската система водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова смени борда на основния цех за взриватели в Казанлък " НИТИ " ЕАД, заяви източник на OFFNews.

Във военния цех " НИТИ " се създават и създават произведения с военно предопределение.

На съвещание на директорския съвет на " Държавната консолидационна компания " (ДКК) на 28 юли е било взето решение неотложно да бъдат освободени членовете на Съвета на шефовете на " НИТИ " ЕАД - Делян Начев, Стефан Колев и Кристина Цветкова, чийто мандати бяха до 2025 година. Освободените членове на Съвета на шефовете не се освобождават от отговорност, се акцентира в протокола от съвещанието.



ДКК е избрала нови членове на борда на шефовете на " НИТИ " ЕАД:

- Румяна Друмева и Константин Радонов като представители на държавата;

- Борислав Ангелов като самостоятелен член.

Мандатът на новоназначените Друмева, Радонов и Ангелов се дефинира до осъществяване на конкурс за избор на членове на Съвета на шефовете.

Новоизбраният Съвет на шефовете на " НИТИ " организира съвещание още на идващия ден, на което избира Борислав Ангелов за ръководител на директорския съвет, Константин Радонов за негов зам.-председател, а Румяна Друмева е избрана като Изпълнителен шеф на " НИТИ ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР