В последните седмици видяхме новата алтернатива на ПП-ДБ, Възраждане и

...
В последните седмици видяхме новата алтернатива на ПП-ДБ, Възраждане и
Коментари Харесай

Борисов: Петков каза, че ако не бъде избран Терзиев, правителството пада

В последните седмици видяхме новата опция на ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия. Искам да припомня на Петков, че беше петък и той ми сподели, че в случай че не бъде определен Терзиев ще падне държавното управление, тогава аз от Самоков приканих ГЕРБ и с помощта на тези гласове държавното управление остана. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Аз споделих гласувайте за претендента на държавното управление. Уж прокремълски и пропутински, а с тези партии договарят за болшинство. ПП-ДБ ще платят цената горчиво, в случай че създадат коалиция в София с тези партии – Възраждане и Българска социалистическа партия, безапелационен е Борисов. Ние сме твърда съпротива в София, тъй като те по този начин желаеха.
Утре имам среща с европейските посланици и този въпрос ще им го слага, заяви Борисов.

ПП-ДБ, Възраждане и Българска социалистическа партия внезапно си късат ризите, че чак до март би трябвало да стои дерогацията, сподели Борисов.

Дълговата рецесия е реалност към този момент. Трябва да имаме бюджет, който да пази от дълговата серпантина, уверен е Борисов. Ние ще поддържаме единствено неща, които считаме за верни, акцентира още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР