В последните месеци Селена Гомес все повече ни удивлява с

...
В последните месеци Селена Гомес все повече ни удивлява с
Коментари Харесай

Селена Гомес и нейния сутрешен трик за красота

В последните месеци Селена Гомес от ден на ден ни удивлява с своята съвършена форма и сияйна визия.

Оказва се, че това не се дължи единствено на гена, а и на загадка съставна част, която тя включва в своята beauty рутина. Поп лолитката призна пред водещия Джеймс Кордън, че всеки ден хапва джинджифил, който освен е добър асистент в битката с килограмите, само че и за подкрепя поддържането на съвършена кожа.

 selena 1 144

“Харесва ми джинджифила. Всъщност обичам да хапвам по парче джинджифил всяка заран. Това е толкоз положително ” , споделя Гомес. “Няма да се разболееш. Джинджифилът убива всички неприятни неща вътре в теб ”, кълне се звездата.

Когато не го приема в естествената му форма, Селена си прави смутита с добавка от джинджифил. За задачата тя смесва моркови, ябълка, лимон, джинджифил и сурови ядки, които миксира благодарение на блендера.

Певицата декларира, че с помощта на тази здравословна напитка, тя се зарежда с сила и се оправя с умората и неприятното въодушевление.

Гомес още веднъж е в добра здравословна форма, откакто предходната година й се наложи да премине и химиотерапия. “Бях диагностицирана с лупус и прекосих през химиотерапия. Ето за какво си взех отмора. Можех да получа удар ” , изясни тогава певицата. Заради проблемите, Селена качи няколко кг, поради което незабавно бе разкритикувана. “Исках толкоз доста да кажа: “Хора, нямате си и концепция. Аз съм на химиотерапия. Вие сте задници ”. Но се затворих в себе си, до момента в който още веднъж не се почувствах комфортно и уверена ”, споделя тя.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР