В последните месеци Анджелина Джоли неведнъж бе засичана от папараци

...
В последните месеци Анджелина Джоли неведнъж бе засичана от папараци
Коментари Харесай

Как Анджелина Джоли дразни Брад Пит

В последните месеци Анджелина Джоли нееднократно бе засичана от папараци да се разхожда с децата си, да пазарят и да се забавляват дружно. Да бъде обаче с всичките шест хлапета вкупом несъмнено не се случва всеки ден. Особено на светско събитие.

Но нощес, 25 февруари, Анджелина се появи на специфична прожекция на кино лентата The Boy Who Harnessed the Wind в Ню Йорк в компанията на всичките си шест деца. Няма по какъв начин да не отбележим, че Джоли наподобява доста по-свежа и щастлива, когато е точно в това обграждане.
 Снимка 409085

Всички до един бяха елегантно облечени, тъкмо като за премиера. Джоли беше в тъмносиня, дълга рокля с разкроена долна част и обувки на висок ток. Захара се открои с черна рокля и бели обувки на невисок ток, а останалите - с панталони и ризи, написа Daily Mail.

Няколко дни по-рано актрисата посети Музея на изкуствата " Метрополитън " в Ню Йорк дружно с Мадокс, Пакс, Шайло и Захара. Видяхме ги и на трето събитие единствено в границите на седмица, което си е същински казус.
 Снимка 409084

 Анджелина Джоли, децата й и какво в никакъв случай не прави пред тях
Какво Анджелина Джоли в никакъв случай не прави пред децата си

Не й е елементарно

Явно Анджелина е решила да промени тактиката си и все по-често ще я виждаме в ролята на майка, която сполучливо съчетава професионални и наставнически задължения повече от сполучливо. А по този начин и Брат Пит ще вижда децата си по-често, въпреки и на фотоси от събития.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР