В последните години все по-често се говори за това, че

...
В последните години все по-често се говори за това, че
Коментари Харесай

Кои храни са подходящи за всяка кръвна група?

В последните години все по-често се приказва за това, че има храни, подобаващи за другите кръвни групи и такива, които е добре по-скоро да избягвате. Днес ще ви подскажем кои храни се обработват добре от организма ви и кои може да избягвате, в случай че желаете да поддържате фигурата си стройна.
Винаги, когато предприемате някакъв хранителен режим, не забравяйте първо да се консултирате с диетолог и да ревизирате дали прочетеното от е годно за вашия организъм. Всеки организъм е строго самостоятелен!
 12 невероятни обстоятелството за кръвните групи 12 невероятни обстоятелството за кръвните групи
Да знаете кое е кръвната ви група е от решаващо значение по всевъзможен тип аргументи - от това да знаете от кого можете да приемете кръвопр...
Кръвна група 0: Смята се, че хората с тази кръвна група могат умерено да си хапват доста белтъчини, с цел да поддържат добра форма. Включете в менюто си главно храни като пилешко месо, риба и зеленчуци. Ако добавите и свинско, безусловно избирайте такова с по-малко мазнини и по-чисто месо. Избягвайте прясното мляко, тъй като то може да подуе стомаха ви и да ви донесе дискомфорт.
Кръвна група А: Храните, подобаващи за хора с кръвна група А, са разнородни, само че по-скоро изискват намаляването на приема на месо. Наблегнете на пресните плодове и зеленчуци, ядки, пълнозърнести храни. Добре е да включите и бобовите растения, тъй като те се отразяват добре на организма, без да прекалявате обаче. Винаги гледайте да подсилвате имунната си система, тъй като е слабото ви място.
Кръвна група Б: Хората с тази кръвна група е добре да си похапват повече зеленчуци, яйца и млечни артикули, които са с по-ниско наличие на мазнини. Избягвайте пълномаслените артикули, тъй като те се отразяват и на положението на кожата, а в случай че имате проблематична кожа, единствено може да си навредите повече. Може да избягвате и царевицата, пшеницата и елдата, които също се преработват по-трудно от организма ни.
Кръвна група АБ: Храните, на които е добре да наблегнете са зелените зеленчуци, морските блага и млечните артикули. Тук изборът дали да бъдат пълномаслени или не, остава напълно на вас. Можете умерено да избягвате огромните дози кофеин, алкохола и сушените меса, които не биха се отразили добре на организма ви.
 Задължително яжте тези храни, с цел да отслабнете Задължително яжте тези храни, с цел да отслабнете
Отслабването е невероятно без фибри, тъй че в менюто би трябвало да има доста зеленчуци, споделя диетологът Елена Соломатина за " Вечерная Мос...
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР