В последните години Тайра Банкс изчезна от светлината на прожекторите.

...
В последните години Тайра Банкс изчезна от светлината на прожекторите.
Коментари Харесай

Колко килограма качи Тайра Банкс за една година

В последните години Тайра Банкс изчезна от светлината на прожекторите. През 2019 година обаче супермоделът се появи на корицата на специфичното издание за бански на Sports Illustrated и още веднъж съумя да ни впечатли със стегнатото си тяло.

Година по-късно и нещата много са е трансформирали при Тайра Банкс - и то не по метода, който ѝ се желае.

Във видео изявление за Harper`s Bazaar супермоделът споделя за своя дневен хранителен режим. Оказва се, че във време на изолираност тя постоянно поръчва от разнообразни заведения за хранене за бързо хранене. Признава, че сега приема яденето като новото си занимание. Може би това е и повода да качи цели 16 кг за една година.

View this post on Instagram
A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on Jun 8, 2019 at 3:31pm PDT

Банкс не крие, че яде каквото си изиска и когато си изиска, като значително менюто ѝ е обвързвано с нездравословни храни. За закуска обича да комбинира кафето си със сладостен геврек. Обядът ѝ постоянно включва нещо нездравословно - бургер да вземем за пример. Най-трудно ѝ е да избере дали да си похапва чипс, или сусамени барчета, като признава, че има случаи, в които изяжда цели девет дребни пакетчета чипс.

View this post on Instagram
A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on Apr 4, 2020 at 10:30am PDT

" След това се усещам извънредно, само че в действителност от време на време не мога да се въздържа. Все в миналото тези килограми ще би трябвало да си отидат, само че няма да е през днешния ден ", с усмивка на разположение заключва Тайра Банкс.
 Тайра Банкс, Sports Illustrated и какъв брой секси е моделът по бански
Тайра Банкс още веднъж по бански за Sports Illustrated

20 години по-късно и все толкоз секси
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР