В последните години, освен с големите си игри от света

...
В последните години, освен с големите си игри от света
Коментари Харесай

Ubisoft отменили продължение на Immortals: Fenyx Rising

В последните години, с изключение на с огромните си игри от света на асасина и тези по претекстове и героите от книгите на Том Кланси, Ubisoft ни показва и по-малки, само че много сполучливи заглавия, като Valiant Hearts, Child of Light и Immortals: Fenyx Rising. Последната изключително се одобри сносно от феновете на игрите на студиото. Излязла в края на 2020 и създадена от Ubisoft Quebec, Immortals: Fenyx Rising беше приветствана, както от геймърите, по този начин и от медиите поради забавния дизайн на загадките и бойните детайли, красивия и свят и занимателен сюжет. Още след излизането ѝ се заприказва за продължение, само че такова, по този начин и не се появи. Оказва се, че на някакъв стадий обаче Ubisoft са обмисляли такова.

В началото на тази година Ubisoft разкриха това, което мнозина към този момент се досещаха – френското студио не претърпява най-хубавите си дни. Независимо от триумфа на Valhalla, Ubisoft показаха съществено закъснение на растежа, което от своя страна е довело до прекъсване на планове в хода на създаването им, отсрочване и даже отвод на планувани игри. Една от тези игри се е явявала и продължение на Immortals: Fenyx Rising. По информация на VGC, тя е трябвало да излезе през идната година. По информация на VGC, излязла по-рано тази седмица, тематика на играта трябвало да бъде не древногръцката митология, а полинезийските легенди и фолклор. Тези дни информацията на медията беше доказана от представител на студиото, като причина за решението им се акцентира фокуса над одобрените и огромни игри на компанията.

„ Като част от нашата световна тактика, ние пренасочваме и преразпределяме някои от креативните ни екипи и запаси от студиото ни в Квебек към други, към момента неанонсирани планове. Опитът и технологиите, които са създали те ще ни послужат като помощ за създаването на тези основни планове, чийто фокус се явяват най-големите ни марки. Повече към сегашния миг няма какво да споделим “, дава отговор представител на Ubisoft.

В края на предходната година стана ясно, че най-големият издател на гейм наличие в света – китайския конгломерат Tencent, усилва съществено инвестицията си във френската компания. Вероятно това е и повода Ubisoft да показа по-рано тази година съществени проекти за идващите няколко години. Те включват над 10 нови игри от света на Assassin’s Creed (като първата се явява Mirage), игра от света на „ Аватар “ и такава от вселената на „ Междузвездни войни “ – Star Wars Outlaws. Студиото съобщи, че ще усили също по този начин броя на хората, които работят по Assassin’s Creed и другите им огромни игри и то с цели 40%, което имайки поради това, че все още по игрите им работят близо 2000 души е повече от внушително.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР