В последните години Анджелина Джоли се отдаде повече на благотворителната

...
В последните години Анджелина Джоли се отдаде повече на благотворителната
Коментари Харесай

Колко богата е всъщност Анджелина Джоли?

В последните години Анджелина Джоли се отдаде повече на благотворителната си активност, в сравнение с киното. Тя умерено може да си разреши и да не работи напълно заради голямото положение, което е натрупала. Но на какъв брой тъкмо се равнява то?

Според последни данни на Celebrity Net Worth Джоли има към 160 млн. $.

Част от парите ѝ са пристигнали от хитови филми с нейно присъединяване като " Лара Крофт " и " Г-н и госпожа Смит ". Само за ролята си в " Господарка на злото " да вземем за пример тя е получила 15 млн. $.

Изненадващо или не, най-печелившият ѝ филм от финансова позиция е анимацията " Кунг-фу панда 2 ", където Джоли озвучава Тигрицата. Лентата е донесла на основателите си 665 млн. $.

Последният режисьорски план на Анджелина - " Първо убиха татко ми ", пък е бил закупен от Netflix за 25 млн. $.

Многодетната майка има доходи от своята продуцентска компания Jolie Pas.

Въпреки че се разведоха, Джоли и към този момент някогашният ѝ брачен партньор Брад Пит взеха решение да задържат голямото си шато във Франция като инвестиция. Цената му е 60 млн. $.

Актрисата е взела участие и в рекламни акции на разнообразни артикули, само че е дарявала хонорарите от тях за щедрост. Преди време в изявление тя показа, че се старае да отделя по една трета от всеки собствен доход за разнообразни дела.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР