„В последните 4 месеца започнахме промяната, искаме да я продължим

...
„В последните 4 месеца започнахме промяната, искаме да я продължим
Коментари Харесай

Петков: Започнахме промяната преди 4 месеца, искаме да я продължим в следващите 4 години

„ В последните 4 месеца започнахме смяната, желаеме да я продължим в идващите 4 години. Имахме доста ясни и точни цели. Първата – да спрем корупцията. Пример за това е ББР. Вторият беше да освободим дребния и междинен бизнес. Това сподели Кирил Петков по време на представянето на политическия му план " Продължаваме промяната ". В него взе участие и някогашният т финансов министър Асен Василев.

" Приоритет номер 3 – да притеглим високотехнологични вложения. Приоритет номер четири беше да разпределим отмерено всичко получено. Всъщност вие ни познавате, не включваме нищо ново, просто желаеме да продължим направеното през тези четири месеца. Не е значимо дали си ляв или десен, значимото е да си почтен”, сподели още Кирил Петков.

Такива били и критериите за хората, които влизат в политическия план. Те би трябвало да имат добра кариера отвън политиката, да не са били допълнително от 1 партия, да нямат кавги, които не могат да се ревизират. Всеки член ще подпише и контракт за честност, с който ще подсигуряват, че нямат скрити финанси.

„ В идващите 60 дни ще чуете доста неща за нас. Никой, с изключение на нашия екип, няма правото да приказва вместо нас. Ако нещо чуете за нас, имайте поради, че не е правилно. Вярвайте ни, тъй като показахме, че имаме смелостта да нападаме и да действаме против най-тежките ползи, които засягат кражбите в България. Имаме смелостта, имаме екипа, ще го направим”, увери Кирил Петков.
https://www.facebook.com/prodalzhavamepromyanata/videos/3087854814825670/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР