В попфолк жанра трудно може да се изгради силно приятелство

...
В попфолк жанра трудно може да се изгради силно приятелство
Коментари Харесай

Нов скандал с Азис и Деси Слава тресе попфолка

В попфолк жанра мъчно може да се построи мощно другарство сред артистите. За такова дълги години претендираха Азис и Деси Слава, въпреки да имаха мощно сдърпване преди години. После станаха като скачени съдове, само че до неотдавна. Сега отново са врагове. 

Вината този път е преписана на певицата с ангелския глас. Именно тя е разсърдила досегашната си приятелка, който пък се слави с това, че доста елементарно му кипва и зачертава другари, които си разрешават да накърнят егото и възприятията му. 

" Не е кой знае какво. Вече с възрастта сме по-чувствителни ", изясни Деси Слава в " Шоуто на Николаос Цитиридис " и съобщи, че й е доста гузно. 

Азис отказвал да й вдигне телефона. " Васко, извинявай! Не знам, гледаш ли ме? ", обърна се Деси Слава към приятеля си от ефира на Би Ти Ви и незабавно добави, че му е купила парфюм. С подаръка певицата се надява да умилостиви Азис и да получи прошката му. " Надявам се да ми вдигнеш телефона, с цел да ти го подаря ", съобщи още певицата.

Явно Азис е гледал молбите на Деси Слава и се включи на стори и съобщи, че в действителност е наскърбен и афектиран, само че и този път ще й елементарни. Така че двамата са още веднъж другари. Вероятно Краля на фолка е трансформирал мнението си, откакто научил за подаръка от Деси. След като са другари от толкоз години, тя сигурно знае по какъв начин да притегли вниманието му

" Много го обичам ", показа Деси Слава, която има няколко дуета с Азис от златните години на попфолка. Двамата са астрални близнаци, защото са родени на една и съща дата - 7 март, напомня " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР