В понеделник започва надпреварата при средно напредналите в Осмия вечерен

...
В понеделник започва надпреварата при средно напредналите в Осмия вечерен
Коментари Харесай

Осми вечерен турнир от категорията ИТЛ 250 започва в понеделник

В понеделник стартира конкуренцията при приблизително напредналите в Осмия вечерен шампионат „ Лото “ на Интерактив тенис. Турнирът се играе въз основата на Виа Тенис Стар и е предизвикателство както за начинаещи, по този начин и за по-опитните в играта. Мачовете започват в 20:00, 21:00 и 22:00 часа, а продължителността им е 60 минути.

Осмият вечерен шампионат е първото съревнование на ИТЛ на закрито за есенния сезон, а настилката е клей. За някои играчи преходът от намерено на закрито не е елементарен, тъй че 8 Via Tennis/ITL Tour 250 е отличен късмет за по-бързо нахлуване във форма за зимата. От Интерактив тенис подсигуряват допустимо най-равностойни съперници в началния стадий на надпреварата. Разпределението на играчите в схемата става според от техния рейтинг, по тази причина начинаещите също могат да чакат оспорвани и забавни мачове. Засега за присъединяване са записани 20 играчи, само че до крайния период, петък, сигурно ще има още искащи.

Най-добрите тенисисти на Интерактив тенис ще се включат в Осмия вечерен шампионат „ Лото “ на 5 ноември. За някои от тях той ще бъде решителен за класирането в ранглистата на най-голямата аматьорска лига и за присъединяване им във финалния Мастърс. Той ще се организира от 10 до 20 декември, а уредниците пазят в загадка домакина. В схемата ще влязат най-хубавите осем от шампионатите категория ИТЛ 500 и Мастърс 1000 през годината. В момента лидер в класирането е Радослав Владимиров с 2000 точки, извоювани от двата Мастърса за 2018. Освен него за шампионската купа ще се борят Камен Маздрашки, Красимир Маринов и Камен Новиков. Останалите четири квоти ще бъдат разпределени след последните два шампионата категория ИТЛ 500, които предстоят до края на ноември.

Повече детайлности за Осмия вечерен шампионат „ Лото “ и за Интерактив тенис можете да научите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР