В понеделник вечерта властите във Вашингтон са задържали шофьора на

...
В понеделник вечерта властите във Вашингтон са задържали шофьора на
Коментари Харесай

Камион се блъсна в бариерите близо до Белия дом, шофьорът е задържан

В понеделник вечерта управляващите във Вашингтон са задържали водача на камион, който се е блъснал в бариерите за сигурност на площад " Лафайет " наоколо до Белия дом, заяви представител на американското разузнаване.


Полицията на окръг Колумбия е решила, че камионът е безвреден, като обвинявания ще бъдат повдигнати от парковата полиция на Съединени американски щати с поддръжката на американските държавни служби при следствието, оповестяват американските медии.

" Няма потърпевши чиновници на Белия дом, а повода за злополуката остава в развой на следствие ", съобщи Антъни Гулиелми, началник на връзките на Сикрет сървис на Съединени американски щати, в Twitter. " Възможно е водачът съзнателно да се е блъснал в бариерите за сигурност ", сподели Гулиелми във втория туит, в който разгласи, че камионът се смята за безвреден.

Някои пътища и пешеходни алеи към парка са затворени, оповестиха от Сикрет сървис.

Близкият хотел " Хей Адамс " е бил евакуиран по искане на Сикрет сървис, заяви в. " Вашингтон пост ", като се базира на чиновник на хотела.

Телевизия WUSA сподели онлайн видео, на което се вижда по какъв начин камионът U-Haul е спрял до редица стоманени заграждения, а към транспортното средство се доближават униформени чиновници на реда и куче. Робот с дистанционно управление отваря задната врата на камиона, като открива кукла, само че не и различен явен товар.

След ударът водачът се блъснал в бариерите за повторно, оповестява WUSA, базирайки се на информация на очевидец.

Кратък видеоклип, оповестен в обществените медии, демонстрира по какъв начин U-Haul се удря в бариерите от малко разстояние, което съгласно публикуващия го човек е вторият път. / БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР