Пътуването на принцеса Кейт в кралското лоно беше забележителен момент

...
Пътуването на принцеса Кейт в кралското лоно беше забележителен момент
Коментари Харесай

Работата на Кейт Мидълтън с минимална заплата преди кралския живот, в която тя беше „ужасна“

Пътуването на принцеса Кейт в кралското лоно беше незабравим миг в историята на монархията, само че животът изглеждаше много по-различен, преди да се омъжи за принц Уилям.

Докато Кейт се радваше на привилегировано образование - посещаваше извънредни частни учебни заведения и израстваше в живописното село Бъкълбъри в Бъркшър - положението на родителите й беше напълно направено от самите тях, което означаваше, че сегашната принцеса на Уелс е първата „ елементарен човек “ отвън аристокрацията, с цел да се ожени за Фирмата в продължение на епохи.

Може би не си представяте, че бъдещата кралица и ежедневната работа с минимална работна заплата вървят ръка за ръка и Кейт може би е първата бъдеща кралица, която има подобен вид роля в автобиографията си - даже и от нея лично самопризнание, нейните умения в работата оставят доста да се желае.

Веднъж Кейт е работила като сервитьорка, с цел да завоюва спомагателни пари, до момента в който е била в университета. Тя разкри това малко извършено присъединяване на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР