В понеделник ще насочите вниманието си към конкретни действия, чиито

...
В понеделник ще насочите вниманието си към конкретни действия, чиито
Коментари Харесай

Хороскоп: Понеделник носи изненади, но без паника

В понеделник ще насочите вниманието си към съответни дейности, чиито свършек ще очаквате до края на деня.

Възможно е да имате финансови връзки с жена, които ще се развият удобно и за двете страни. Днес ще бъдете по-смели в обмисляне на дейностите си през тази седмица и ще имате оптимистични упования за тяхното осъществяване в границите на седмицата. Ако сте обезпокоени от към този момент зародили неприятности в дома или в фамилните си връзки, през тази седмица надали ще намерите най-хубавото позволение за тях. Каквото и да е тяхното естество, то ще изисква един по-дълъг интервал от време за намиране на вярното им позволение. Понеделник ще има с какво да ви изненада, само че избягвайте всевъзможни форми на суматоха.

Овен

Добро време за празнични фамилни срещи. Успешно минават търгове, изложби-продажби, улични и други тържества. През този интервал любовните връзки са доста приятни, въпреки и да носят малко лекомислен темперамент.

Бъдете деликатни в превоза и публичните места – има заплаха от обири.

Телец

Великодушни и предани, вие се влияете доста мощно от традициите и по тази причина поставяте най-високо ползите на другари и родственици, забравяйки за себе си.

Най-добре е да посветите този ден на креативен търсения или проблемите на духовното развиване.

Всичко, което през днешния ден дадете, ви се връща с рента. Любовните ви връзки могат да стартират да се преобразуват в мощна обвързаност.

Близнаци

Днес в любовта може да сте извънредно взискателни, внезапни, само че незлопаметни, всеопрощаващи, веднага като случаят е привършен. Не си коства да ви притеглят към разискването на проекти и тактики за тази година.

Днес не сте склонни да планирате, а предпочитате да се – „ ровите в личната си душа “.

Рак

През целия ден пред вас може да стоят проблемите на взаимоотношенията. Тук влизат служебните взаимоотношения, а също любовните и съпружеските. Отношенията ви с децата или родителите няма да са от най-хубавите.

Недоволни сте от държанието им, по тази причина понякога може да пораждат скарвания сред вас.

У вас може да зародят маса нови хрумвания, някои от които може да се окажат прекомерно потребни за вашата активност. Не е изключено да се появят благоприятни условия за успешен бизнес или търговия.

Лъв

Вие сте огнено буйни хора и сте първа цигулка в любовните връзки, считайки се освен това за център на Вселената, звезда, отражение на личното си въображение.

Много от вас търсят другарство в средата на аристократите, защото те не понасят, когато пред тях се показват жестоко или се показват неприятни обноски.

Днес при вас може да бъдат мощно изразени самостоятелните и духовни начала.

Дева

Духовно развитите персони могат да се отърват от непотребното и лъжовното в техния живот. Вероятни са промени в характера на роднинските връзки – вие с по-голямо почитание стартирате да се отнасяте към родителите си.

Трябва да посветите повече време на отмора и духовно рационализиране.

Събитията от деня могат да станат за вас самобитен, изпит по зрелостта на мисленето, твърдостта на духа и умеенето да се търсят взаимни отстъпки.

Везни

От този ден сте преизпълнени с възприятието на деликатност и обич. Близките се гордеят с вас, защото е прелестно да се осъзнава, че до тях пораства подобен надарен човек.

Днес ви е леко да се концентрирате върху основното, да проникнете в същността на нещата, да разберете своето предопределение и отговорност пред околните.

Може да постигнете естетика, в случай че отделите еднообразно внимание на материалната и духовна сфера от живота.

Скорпион

Дори и през днешния ден да се показвате външно спокойни, вътре у вас всичко кипи и гори с огнена пристрастеност. За вас са свойствени трендовете към преувеличаване и в случай че окажете някому услуга, вие по-скоро сте притесняващи, в сравнение с потребни.

Денят е удобен за планирането на действия и оценката на личното си състояние.

Денят може да бъде несполучлив за покупки.

Стрелец

Предавайки се на пристрастеността, може да проявявате такава неумерена жаркост, че огънят на страстите, избухнал бързо, също по този начин може бързо да угасне, потопявайки ви в цялостно отчаяние.

По пътя на фамилното благополучие може да зародят редица загради, които да е доста мъчно да преодолеете.

Работейки креативен, не би трябвало да губите възприятието си за действителност, съзнавайки че вашето творчество има съответна устременост и че трудът би трябвало да бъде приключен в строго избран период.

Козирог

Повишеното внимание ви зарежда с утроена сила. Отношенията с приятелите ви са по-добри в сравнение с преди. По-добре е да прекарате този ден в уединение.

Оградете се от натрапчивите другари и празни приказки.

Почетете книга или си починете отвън дома. Забравете за икономиите.

Водолей

Вашите връзки могат да бъдат учредени на дружба, съдействие и душевна непосредственост. Можете да сте огромни пророци, надарени с изключителна вътрешен глас и посочващи на околните си тяхното предопределение.

Водолеите, притежаващи мощен темперамент, са подготвени за всеотдайност в името на своите идеали и хрумвания. Те са алтруисти, подготвени да оказват помощ на другите, когато има опция.

Риби

Интуицията ви се усилва, добре чувствате настроението на обичания човек. Вие сте прочувствени, дружелюбни към всякаква тъга и в случай че самите вие сте обезпечени, доста помагате на другите, с цел да намалите страданията им.

Днес ви теглят религията и окултните познания – изучавате много съществено всичко загадъчно. Много от вас са разточителни.

www.dunavmost.com

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР