В понеделник, 28.06.2021 г., в 18.00 часа Почетният консул на

...
В понеделник, 28.06.2021 г., в 18.00 часа Почетният консул на
Коментари Харесай

Почетният консул на Германия връчва сертификати за завършен ...

В понеделник, 28.06.2021 година, в 18.00 часа Почетният консул на Федерална република Германия доктор Мариана Чолакова ще връчи в „ Германо-Българския център за срещи “ в Пловдив, ул. Екзарх Йосиф 7а, на 47 български учители по немски език документите за сполучливото довеждане докрай на квалификационния курс „ DSD Gold”.

Онлайн-курсът „ DSD Gold” на „ Blended-Learning “ за работа по програмата за издаване на Немска езикова тапия II, в резюме " Златен курс " се организира за първи път тази година и стартира през февруари. Четиридесет и седем учители по немски език от цяла България, под управлението на методическия консултант и координатор за немски език в България на ZfA (Централното бюро за учебно обучение в чужбина) Бернд Бухолц и неговия екип приключват курса като задълбочават познания и умения в продължение на два дни в разнообразни семинари по разнородни тематики от практиката и теорията на езиковото образование в Пловдив.

Обучението на преподавателите по немски език е от особената значимост за просветителния и културен продан сред България и Германия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР