В понеделник, 17 май в гр. Елин Пелин, традиционно се

...
В понеделник, 17 май в гр. Елин Пелин, традиционно се
Коментари Харесай

Община Елин Пелин изпрати абитуриентите с послание „Запазете в сърцата си ключа от родното място!“

В понеделник, 17 май в гр. Елин Пелин, обичайно се организира тържественото изпращане на зрелостниците от СУ „ Васил Левски “, гр. Елин Пелин в двора на учебното заведение. В прочувствената стратегия, обвързвана с предаването на учебното знаме, одобрение към зрелостниците насочи госпожа Райничка Николова, зам.-кмет на Община Елин Пелин с сектор " Образование, филантропични и обществени действия ", шефът на учебното заведение госпожа Мариета Христова и ученикът от XII а клас Александър Митков.

Поздрав за завършващите възпитаници сервираха и деца от 1 а клас с класен началник госпожа Росица Димитрова.
Завършващите възпитаници бяха наградени с персонални приветствени адреси и със специфични плакети под формата на алегоричен ключ за града, направени по концепция на кмета на Община Елин Пелин доцент Ивайло Симеонов, с пожеланието да запазят в сърцата си ключа към родния си град и още веднъж да се завърнат в него. Символични ключове получиха и класните ръководители на 12-те класове в гимназията – госпожа Мариела Симеонова, госпожа Радка Димитрова и госпожа Светослава Светославова.

В края на април Община Елин Пелин провежда благотворителен Великденски базар, а събраните средства ще се дарят на зрелостници в неравностойно състояние от випуск 2021 за продължение на тяхното обучение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР