В политическата каша, насред която никоя партия не успява да

...
В политическата каша, насред която никоя партия не успява да
Коментари Харесай

Още един месия: Кубрат Пулев се вижда като новия Слави

В политическата каша, посред която никоя партия не съумява да грабне сърцето на народа, а съставянето на кабинет наподобява мираж, Кубрат Пулев може да се окаже новият любимец и избавител. Откакто преди няколко дни индивидът от кръга се похвали, че към този момент е магистър по политология, а по-късно даде обстойно изявление в Народното събрание, в който се разноски по роднински, въпреки и за първи път, Кобрата възпламени алена лампичка на по-наблюдателните гласоподаватели.
„ Пулев очевидно е претендент за новия избавител и избавител. ”, „ Гласят го да стане Бойко Борисов II, отново ще ни пробутват нов избавител. ” Такива мнения заваляха в обществената мрежа след новите изяви на боксьора. 

Според източник на „ Уикенд ”, Пулев в действителност възнамерява да направи партия. Той се е спрял на името „ Велика България ”. Боксьорът сега търсел съидейници и финансиране за плана си. Бил уверен, че партията му може да се трансформира в една от главните у нас.

Шампионът в действителност напълно дава отговор на профила на любимците на народа – има хиляди почитатели, държи се по балкански фамилиарно, т.е. по нашенски, не си играе със комплицирани пояснения, построил си е облик на същински родолюбец, който е подготвен на всичко за България. С две думи – човек от народа.

Пулев явно има упоритости за огромната политика, и то не за първи път. Ако не на тези избори, на идващите може към този момент да е водач на партия и да обере гласовете на огромна част от хората, разочаровани от компрометираните партии и политици, които „ едно държавно управление не могат да създадат ”.

Миналата седмица Кубрат се похвали, че към този момент публично е магистър по политология. Дипломата си е получил в УНСС от ректора на ВУЗ-а проф. доктор Димитър Димитров на тържествена гала в образователното заведение. „ Чувствам се благополучен и задоволен от времето, в което съумях да бъда част от магистърската стратегия по политология на УНСС. Време, което ми даде скъпи познания и време, което ми даде опция да срещна изключителни експерти измежду преподавателите. Благодарен съм на управлението на университета за този късмет ”, благодари Пулев.

Това незабавно наведе на мисълта, че Кобрата май отново се връща към старите мераци - да направи партия и да се опитва на политическия кръг. Миналото лято Пулев оповести упоритостта си да направи партия, откакто насочи „ кроше ” по Слави Трифонов, като го назова „ несъответстващ в политиката ” и човек, който не може да реши проблемите на хората. „ Не виждам и кой може да го направи на този стадий, няма никаква опция, от няколко партии са ми предложили да се причисля към тях, в това число и от ГЕРБ, само че съм отказвал постоянно ”, показа тогава боксьорът. „ Отдавна мисля да направя своя лична партия, бях тръгнал, само че се отхвърлих, взех решение, че не е настъпил моментът, само че виждам, че рецесията се задълбочава, а хората не заслужават това и не е редно да опират до един шоумен, когато са докарани до просяшка сопа ”, натърти тогава Пулев.

И   съобщи, че има ясна тактика за ръководството на страната в идващите 10 години, с цел да се избегнат промени на парче, които са доста нездравословни. „ Истински човек съм и доста обичам България, ще вложа цялата си сила ”, дава обещание Кобрата.

Явно тогава желанията му се размиха, откакто Трифонов обра овациите, като партията му „ ИТН ” стана първа политическа мощ в Народното събрание. На гребена на вълната бяха и „ Продължаваме промяната ”. Сега обаче, когато Има Такъв Народ е изцяло опустошена и даже не влезе в Народното събрание, а Политическа партия събра и доста неодобрение от гласоподавателите, Кобрата очевидно си дава сметка, че моментът е пристигнал, и сондира почвата за собствен партиен план.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР