В Пловдив тържествено бяха запалени светлините на Коледната елха в

...
В Пловдив тържествено бяха запалени светлините на Коледната елха в
Коментари Харесай

С пищна заря и много музика грейна Коледната елха в Пловдив

В Пловдив тържествено бяха запалени светлините на Коледната елха в центъра на града. Така бе даден старт на Коледните и Новогодишни празници в града под тепетата.

„ В навечерието сме на един месец, който е изпълнен с най-светлите празници, с доста топли страсти, в който си даваме равносметка какво сме свършили през миналата година. С неспокойствие чакаме новата година, която ще е доста специфична за нас. На 12 януари дружно ще дадем старта на Европейска столица на културата и няма по какъв начин да не сме изпълнени с позитивни страсти “, съобщи кметът Иван Тотев, след което дружно с децата отброиха от 10 до 1 и възпламениха светлините на елхата. Последва внушителна заря, която даде старт на Коледните и Новогодишни празници.

За положителното въодушевление на всички присъстващи се погрижиха изпълнителите от детска вокална групировка " Омайниче " с началник Таня Орманова, гайдарите от състав " Родопчани " към Народно читалище " Гого Мавров – 1930 " с началник Веселин Козарев и Фолклорен танцов отбор " Седенчица " с началник Рени Вълчева и хореограф Нели Карабахчиева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР