В планинските райони през деня ще бъде предимно слънчево. Минимални

...
В планинските райони през деня ще бъде предимно слънчево. Минимални
Коментари Харесай

Времето Се Разваля! Задават Се Студ И Валежи!

В планинските региони денем ще бъде най-вече слънчево. Минимални температури, в множеството региони, ще бъдат сред минус 1 и плюс 4 градуса, по морския бряг сред 8 и 10 градуса, написа Блиц.

Максималните температури ще бъдат най-вече сред 7 и 12 градуса.

В София минимална към минус 1 градуса, оптималната към 11 градуса. Над Черноморието ще има мъгли или ниска облачност. През деня ще се появи до сдържан югоизточен вятър и в следобедните часове мъглите ще се разсеят, а облачността раздра и намалее. Максимални температури 12-13 градуса, колкото е и температурата на морската вода.

Вълнението на морето ще е 2-3 бала. В планините ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9 градуса, на 2000 метра - към 4 градуса. В неделя облачността над цялата страна ще се усили, само че ще се задържи без превалявания.

На места в низините и котловините ще остане мъгливо. Вятърът ще е слаб, в източните региони до сдържан от югозапад. Минималните температури ще са най-вече сред 2 и 7 градуса, а оптималните от 4-5 градуса в регионите с трайна мъгла до 13-14 градуса тук-там в Източна България.

В понеделник с увеличаване напразно от северозапад ще нахлуе леден въздух. Ще има и превалявания, изначало в западните региони, а до края на деня в цялата страна. С понижението на температурите, във високите полета в Западна България, Предбалкана и Лудогорието дъждът ще премине в сняг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР