В писмо, написано на ръка от Тупак Шакур на 15

...
В писмо, написано на ръка от Тупак Шакур на 15
Коментари Харесай

Любовно писмо от Тупак до Мадона отива на търг

В писмо, написано на ръка от Тупак Шакур на 15 януари 1995 година, до момента в който е в пандиза, рапърът признава на Мадона, че късият им романс би трябвало да завърши тук и в този момент, поради другия цвят на кожата им, написа сп. Rolling Stone.

Тази хартийка, носеща доста прочувствен заряд, бе изложена на търг, като аукционната къща разгласи първична цена от 100 000 $.

"Ако те видят с негър, това не би сложило под опасност кариерата ти, даже в противен случай — по този начин ще изглеждаш доста по-отворена и вълнуваща в очите на почитателите. Но за мен това би означавало, че се отхвърлям от това, което съм, от тези, които ме сътвориха и ще изгубя най-малко половината от хората, които ми помогнаха да стана това, което съм. Никога не съм желал да те нараня ", написа Тупак в писмото си.

Цялото писмо, предоставено за четене от уеб страницата TMZ, ще бъде продадено на търг, проведен от Gotta Have Rock & Roll, плануван за 19-28 юли.



В края на текста рапърът признава, че Мадона е уязвила егото му, когато в едно свое изявление е декларирала: "не мога да оправдавам всички рапъри и баскетболисти " или нещо сходно. Той обаче показва вяра, че двамата въпреки всичко ще могат да останат другари.

"Моля те, бъди деликатна. Не всички хора са толкоз почтени, колкото наподобяват. Сърцата на доста кървят от злоба и завист. Те не биха се тормозили да ти навредят. Нека белезите ми от патрони да са доказателство за това ", приключва писмото, чиято достоверност е била доказана от специалисти на музикалното списание.

Мадона и Тупак се срещат през 1993 година, а година по-късно стартират да се срещат. Рапърът е погубен на 7 септември 1996 година През 2015 година Мадона обществено удостовери, че двамата са имали връзка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР