В петък може да възникнат промени в планове или ангажименти,

...
В петък може да възникнат промени в планове или ангажименти,
Коментари Харесай

Днес може да направите крачка към важна реализация

В петък може да зародят промени в проекти или задължения, след диалог или среща, които ще имате с мъж.

Днес някои от вас ще имат мотив за събиране, което ще изисква особено подготвяне. През този ден вниманието ви ще ангажира жена, която претърпява стресова обстановка, обвързвана с ненадейно събитие в персоналния или професионалния си живот. Отношенията ви с дами, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще са непредсказуеми, само че значими за вас. Петък може да бъде ден, в който ще извършите крачка напред към една значима за вас реализация, само че не подценявайте препоръките и не пропускайте детайлите, изключително при работа с документи.

ЛЮБОВ: Днес ще сте склонни да виждате проблеми там, където даже, където няма такива. Ще сте прекомерно подозрителни склонни към мрачни усеща. Емоции ще преживеят тези от вас, които се любуват на един флирт на работното си място.

Овен

Разположени сте да се държите в любовта като капризни деца, очевидно надценявайки своите достолепия и заслуги. Липсата на самообладание може да се отрази негативно на взаимоотношенията в фамилията.

Вероятни са спречквания. Ако сте публицист, публицист или преподавател, постарайте се да бъдете тактични и да контролирате своите изявления, защото разположението на планетите през този интервал ви принуждава към недомислени прояви.

Телец

Може да започнете с огромен възторг ново нещо, след което да ви се наложи да положите неимоверни старания да го докарате до дъно. Независими и скептични, може да се държите прекомерно самонадеяно.

Може просто да игнорирате фамилните проблеми, които ви наподобяват тривиални.

Близнаци

Нужни са усамотяване и спиране в любовните похождения. Просто ви е нужно да се уедините, с цел да съберете мислите си. За вас е несвойствено самоотричането и по тази причина околните ви не би трябвало да чакат от вас огромни жертви.

Общителни и дейни, виевсъумявате при потребност да извършите взаимни отстъпки, да водите договаряния.

Рак

Ако ви отхвърлен, възприятието за засегнатост задълго може да остане в сърцето ви. След фамилни скарвания е допустимо стабилно напрежение, което не можете да понасяте.

Търсите пътища към сдобряване, въпреки и да се смятате погрешно унижени и оскърбени.

Ако сте публицист, преподавател или публицист, постарайте се да бъдете тактични и контролирайте изявленията си, защото разположението на звездите ви подтиква към недомислени прояви.

Лъв

Между влюбените е допустимо огромно привличане, само че единствено първоначално. След това, разбирайки своята цялостна диаметралност, те могат да се разделят. В фамилна конюнктура през днешния ден сте сантиментални, меки и сговорчиви.

Ако работите в туристическо бюро или в задгранична компания, през този интервал може да донесете на компанията доста изгода със своя труд и хрумвания.

Дева

Вашата активност и увереност в постъпките може да учудят поклонниците ви. Старайте се да не проявявате непотребни упоритости, да се откроявате измежду останалите или да поставяте мнението си над това на останалите.

Възможно е разширение на активността или покупка на офис. Благоприятни са финансовите интервенции.

Везни

Това е най-подходящото време за възобновяване на прекъснатите, въпреки и не по ваша виновност обич и другарство. В обкръжението ви може да се появи мощен, авторитетен настойник или остарял другар, който поддържа концепциите ви и ви оказва помощ да се придвижите напред.

Желаещите да създадат кариера или просто да намерят работа, могат да разчитат на удобното въздействие на този интервал и сполучливо да го употребяват.

Днес парите няма да ви глезят.

Скорпион

Помнете, че главозамайващите триумфи в любовта могат да доведат до изпадане в света на илюзиите. Контролирайте деянията на решителност, дразнеща другите.

Не давайте на неприятелите мотиви да ви атакуват. Бъдете деликатни към подводните течения, зараждащи на професионалния ви път и не влизайте в спор с представителите на закона – това ви носи спомагателни проблеми.

Не ви се рискува, само че няма да можете да минете без риск при сключването на финансов контракт.

Стрелец

Опитвайки се да разрешите това, което не ви е по нрава, сигурно губите хладнокръвие. Не е допустимо да се предскаже по какъв начин може да се развият събитията.

Имайте поради, че импулсивността и упоритостта могат да ви скарат с околните. Изпълват ви проекти и хрумвания.

Дерзайте – всичко става. Но триумфите ви могат да провокират злоба.

Козирог

Възможно е новият ви фаворит да се разграничава прекалено много от предходния по възгледите си, метода на живот и външността. Повишава се потребността от прочувствена поддръжка.

Търсите съвет от приятелите си за напълно безполезни неща: къде да си починете, каква прическа да си извършите?

В живота ви се появяват обстановки, изискващи готовност на всичките ви сили. Старайте се да се захващате за неща, които сте в положение да доведете до край.

Водолей

Повишения полов капацитет притегля вниманието на противоположния пол. Този ден води до заключения и за известно време ви освобождава от дребните неща.

Главното е да не объркате нищо и да го свършите в точния момент, без да го отлагате за по-късно. При подобен метод триумфът ви е обезпечен.

Риби

Простете за нанесените ви обиди и не искайте от обичания си прекалено много. Имате привлекателен темперамент и доста другари се обръщат към вас с всякакви молби, заемайки времето ви и отвличайки ви от главните занимания.

Очакват ви съществени промени, чийто основател може да бъдете самите вие. Не е неприятен интервал за промяна на местоработата.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР