„В пет часа тази сутрин светът видя няколко неща –

...
„В пет часа тази сутрин светът видя няколко неща –
Коментари Харесай

Журналисти: Светът трябва да се тревожи заради предупреждението, което отправи Путин


„ В пет часа тази заран светът видя няколко неща – първото е, че Владимир Путин е измамник, манипулатор и страхливец, тъй като атакува тази страна без да предизвести по някакъв метод “, разяснява в предаването „ Лице в лице “ Петър Карабоев - заместник-главен редактор на „ Дневник “.

„ Моята работна версия към този миг е, че това е шантаж. Самият факт, че Русия стартира война, значи, че нещо тежко се е счупило в Кремъл – методът, по който е конструирана цялата група към Владимир Путин, механизмът, по който мисли и средствата, които употребява “, означи той.

По думите му Владимир Путин се е подготвял от месеци и към него няма никакъв надзор.

„ Светът би трябвало да се тревожи поради предизвестието, което насочи Путин. Той сподели: „ Ако решите да се противопоставите по някакъв метод, ще видите такава война, каквато не сте виждали “. Той прибягва до опасност, която не би трябвало даже да се изрича. Никога Съветският съюз не е твърдял, че ще нападне с нуклеарно оръжие и ще отвърне на някакви дейности на нуклеарно оръжие “, разяснява и журналистът от вестник „ Сега “ Светослав Терзиев.

Според него Путин е минал на един стадий, който надвишава нашата визия за рационално държание, при него към този момент държанието е ирационално и това е тревожното.

Вижте още във видеото

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР