В периода 15-17.05.2023 г. Министерството на туризма, съвместно с посолството

...
В периода 15-17.05.2023 г. Министерството на туризма, съвместно с посолството
Коментари Харесай

Представяме туристическия потенциал на България на форум в Израел

В интервала 15-17.05.2023 година Министерството на туризма, взаимно с посолството на Република България в Държавата Израел и Асоциацията на туристическите организации и консултанти (ITTAA) в Израел ще провежда и организира Българо-израелски B2B конгрес в Тел Авив.

Основната цел на събитието е да насърчи съдействието сред двете страни на бизнес равнище. Форумът ще бъде платформа за показване на цялата палитра от типове туризъм, които страната ни може да предложи, както и подготвени туристически пакети, реализирането на работни срещи, установяването на нови контакти, представяне на туристически ниши с неразкрит капацитет.

Основната стратегия на форума ще се състои на 16 май. От българска страна отпътуват представители на туристическия бизнес – към 15 индивида, а делегацията е водена от заместник-министъра на туризма проф. Мариела Модева. От Израелска страна присъединяване са удостоверили над 50 компании от сектора. След бизнес закуска на следващия ден срещите ще бъдат публично открити от представители на българското и на израелското министерство на туризма, посолството на Република България в Израел и Израелска асоциация на туристически организации и консултанти.

Ще бъде показан туристическият капацитет на България и Израел като атрактивни туристически дестинации, предлагащи благоприятни условия за бизнес и вложения.

По време на представянето всеки участник, представител на бизнеса, ще има опцията да направи къса презентация и да организира работни срещи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР