В партията не стои въпросът за лидерството на Борисов. Това

...
В партията не стои въпросът за лидерството на Борисов. Това
Коментари Харесай

Тома Биков: Нужно ни е редовно правителство с проевропейско управление

В партията не стои въпросът за водачеството на Борисов. Това съобщи в студиото на Би Ти Ви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Ние сме в дълбока политическа рецесия от година и половина. Чакат се тежки управнически решения. ГЕРБ няма желание да се промъква на никое място, до момента в който Петков се промъкна около нас по тематиката за Македония. Борисов съумя да реше казусът, а след това доста хора се пробваха да си препишат заслуги, разяснява депутатът.

Ние считаме, че в тази обстановка би трябвало да има постоянно държавно управление, с проевропейско ръководство, за което сме подготвени да плащаме нашата политическа цена. За нас е голямо предизвикателство да кажем „ Добър ден “ на Политическа партия.(…) Добре е в този момент да приказваме за хрумвания, а не за хора. Ние споделяме следното – да пренесем диалога на по-високо равнище – на политическо равнище, да забележим кое ще е най-полезно за страната. Сега ние нямаме никакъв диалог с хората в Политическа партия, аргументира позицията си Биков, само че акцентира, че не е уверен, че може в този парламент да се вземат по-дългосрочни решения.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР