В парламента отново се нагнети напрежение. БСП поискаха министър-председателят Бойко

...
В парламента отново се нагнети напрежение. БСП поискаха министър-председателят Бойко
Коментари Харесай

БСП настоя Борисов да обясни кои са гадовете, клатещи правителството

В Народното събрание още веднъж се нагнети напрежение. Българска социалистическа партия желаеха министър-председателят Бойко Борисов да пристигна в Народното събрание и да рапортува за договорката за ЧЕЗ . Очаквано болшинството отхвърли тази точка.

Кои са гадовете ? Това попита от трибуната Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия. Червените желаеха в Народното събрание да пристигна министър председателят Бойко Борисов и да даде отговор на този въпрос. Вчера той се закани да не се даде на " тези гадове ".

 Борисов бил в рисков капан към договорката за ЧЕЗ - той може и да щракне
Борисов бил в рисков капан към договорката за ЧЕЗ - той може и да щракне

Сделката хвърля сянка на подозрение дали България е естествена страна

Премиерът би трябвало да отговори кои ще гони до дупка и кой клати държавното управление , настоя Стойнев. Министър-председателят бе извънредно раздразнителен и по тази причина желаеме през днешния ден по един културен метод да отговори на въпросите , настоя той.

По отношение на опитите за люлеене на държавното управление - погледнете към себе си, запитайте себе си и парламентарната си група и отговорите са налице , не се даде герберът Данаил Кирилов.

Той напомни, че през вчерашния ден министър-председателят е пристигнал в Народното събрание и подал данните от премиера на Чехия Андрей Бабиш.

 Зад договорката за ЧЕЗ седи сянката на Борисов, уверен Еленко Божков
Зад договорката за ЧЕЗ седи сянката на Борисов, уверен Еленко Божков

Не приема, че Гинка Върбакова е същинският покупател

Жельо Бойчев от Българска социалистическа партия пък е отчаян от парламентарната шефка Цвета Караянчева, която се подчинила на болшинството. Не ви отива , посочи аленият народен представител. Има скрит план против държавното управление , счита той, визирайки отново вчерашните думи на Бойко Борисов.

В този миг в залата влезе вицепремиерът Валери Симеонов и галантно целуна ръката на ръководителя на Народното събрание .

 Борисов няма да подава оставка поради ЧЕЗ Обновена
Борисов няма да подава оставка поради ЧЕЗ

Спретнаха ми ювелирна акция, призна министър председателят и даде обещание да ги разнищи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР