В парламента е истинска комедия. Обсъждат 20-те лева върху мегаватчас

...
В парламента е истинска комедия. Обсъждат 20-те лева върху мегаватчас
Коментари Харесай

В парламента СПАСЯВАТ Булгартрансгаз от неграмотната власт в България

В Народното събрание е същинска комедия. Обсъждат 20-те лв. върху мегаватчас транспорт и импорт на съветски газ, които Асен реши да вкарва. И които пишман-мнозинството, забележете, ВЕЧЕ ГЛАСУВА! Сега се пробват да трансформират обстановката преносният оператор да не е задължено лице, а единствено потребителите. А кои са потребителите, бе, некадърници?! Потребителите са популацията. Днес в Народното събрание СПАСЯВАТ " Булгартрансгаз " от необразованата власт в България, т.е. от личните си решения, ревизират ги.

Оставка на тези невежи човеци! ОСТАВКА!

Клиентелистка страна от властници-схемаджии-комплексари, които не знаят какви закони одобряват, за какво ги одобряват и какво ще реализиран. То не бяха акумулатори, то не бяха 20-лева, то не беше Джемкорп, то не бяха ММР, то не беше хвърчене без О2, то не бяха танкери с газ, които " били по-евтини " най-малко четири пъти, то не беше търсене на жертви, които да дадем на американците да ги включат в Магнитски, то не беше подмазване и предложение на свръхслугинаж и прочие И в този момент Искрен Митев, този пинокио-авторитет, излиза на трибуната да изяснява, че всеки, който бил срещу 20-те лв., защитавал унгарските ползи, а не българските. То бива феноменална тъпотия, но тези са потресителни!

Задължително

би трябвало да се издухат тези илюзионисти Политическа партия от сцената на протестния избор

другояче ще се загнездят като пиявици в държавния организъм. Някакви богаташи-не-чели-една-книга-през-живота-си създават собствен политически хайлайф, слагат отпадъци във всички партии, назначават свои обслужващи министри, разграждат националната страна. Оказа се, че обвиняванията в корупция, които Политическа партия и Радев отправяха към някогашните ръководещи, бяха единствено инструмент за битка за власт. А не признаци и воля за промени. Обвиненията в корупция не бяха в полза на възстановяване на ръководството, а бяха подправено политическо оръжие, на което обезвереният български народ клъвна. И към момента стои закачен на кукичката. Правителства и власт, която разчита на патронажни назначения, не могат в никакъв случай да бъдат реформирани. Патронажът и клиентелизмът унищожават качеството на ръководството. Няма хрумвания, идеология, стратегии, мислене. Има бартери. Облаги за клиентите (финансови изгоди, политически услуги, назначения в обществения сектор) против поддръжка и гласове за политиците.

Рейдърството в България унищожи опцията за пазарна стопанска система и гражданско общество и в този момент

основният рейдър командва страната

тъй като са го стиснали да им слугува. Правилно, вярно. Понеже тези схванаха, че не могат да се оправят по различен метод с тези таласъми тук, взеха решение да впрегнат таласъмите в живот под опасност, да работят за тях. Вместо да упорстват администрацията да е изчистена от корупция, вместо да упорстват хората да гласоподават за партийни стратегии, по-добре да се одобри действителността на клиентелизма и рентиерските обединения. АКО! Това взема решение дилемите им. По-добре на половина осъвременена страна, само че комфортна за навигация през грабителските елити, отколото страна с настоящи институции, която ще пази националния си интерес. Това е така наречен от политическите философи тактика на " задоволително положително ръководство ". Затваряне на очите за корупцията, в случай че крадливите елити се покланят задоволително ниско. Защото кураторите са наясно, че в страни като нашата или да вземем за пример при колониалните администрации имаме прекопирване на западните институции, само че без тяхната същина. Така че битката за напълване на тази същина е безсмислена. Защото тя е обвързвана с път за извървяване.

Затова вместо да се борим с таласъмите, дано ги употребяваме в подтекста на геополитическите задания. Логиката е, че откакто на българите не им пука за България, на кого би трябвало да му пука?!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР