В оспорвана териториална битка тази вечер в Игри на волята:

...
В оспорвана териториална битка тази вечер в Игри на волята:
Коментари Харесай

Бойците отново ще господстват над Резиденцията в „Игри на волята: България“

В оспорвана териториална борба довечера в „ Игри на волята: България “ двете племена дадоха всичко от себе си, с цел да се потвърдят на Арената. Напрегнатата конкуренция бе изпълнена с обрати от начало до край, само че пъзелът бе решаващият детайл, който дефинира кой тим ще заеме Резиденцията тази седмица.
 Игри на волята
Неделчо за Бойците и Валентин за Приключенците трябваше да дадат директиви за подреждането на куб на съотборниците си, които бяха със затворени очи. Червеното племе беше завоювало минимална преднина от борбата по трасето преди този момент, а Неделчо още веднъж показва блестящи умения в подреждането на пъзели. Той съумя бързо и тъкмо да направлява Бойците, което им донесе господството на Резиденцията.
 Игри на волята
Приключенците от своя страна ще би трябвало още веднъж да се оправят с оскъдната храна в Стопанството в този съдбоносен миг от надпреварата. Тази седмицата те гласоподаваха доверие на Валентин за капитан, който ще опита да им донесе преимущество в утрешната борба против Елизабет.

Кой ще надделее в капитанската борба? Ще се случи ли нещо ненадейно на Арената с Елизабет и Валентин? Каква ще бъде борбата? - разберете в утрешния епизод на „ Игри на волята: България “ в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР