В основата подозираме неуредени финансови отношения. Затова първо са изтезавали

...
В основата подозираме неуредени финансови отношения. Затова първо са изтезавали
Коментари Харесай

Връзван, изтезаван, а накрая застрелян... Защо арестуваха сина на Стоян Александров

" В основата подозираме неуредени финансови връзки. Затова първо са изтезавали Кирил Русев, а най-после са го и умъртвили в къщата на единия от причинителите. "

Това оповестиха през днешния ден на брифинг от прокуратурата и полицията във връзка задържането на сина на ексминистъра Стоян Александръв - Петър, и съучастника му Александър Кинов.

Бе казано още, че Александров се занимава с лихварство, както и че единият от двамата причинители (най-вероятно той) има много оръжия - които се изследват.

От полицията потвърдиха, че Кирил Русев (49 г.) е убитият, и съществува документ, че дължи пари на Александров. Човекът има компания, която в предишното е имала ресторант в центъра на София. Не е престъпно проявен.

След като било поканено в парцел на единия причинител,...

"... лицето е измъчвано, завързвано и след това най-вероятно е породена гибелта му от две огнестрелни рани ", сподели шефът на столичната поиция Любомир Николов.

Той е прострелян един път в торса, един път в крака.

Николов потвърди към този момент известното - че в същия ден двамата са минали границата в посока Сърбия и едвам след към час и 20 мин. са се прибрали - през ГКПП-Стрезимировци. На отиване обаче са посочили персоналната карта на убития Русев с концепция да заблудят раследващите, че той е напуснал страната.

За да си осигурят алиби, носели с изключение на персоналната карта, и джиесема на убития. Той продължавал да действа до ареста и към този момент пускали подправени СМС-и към родственици на изчезналото лице.

Което - естествено, се е трансформирало вместо в оправдание, в техен огромен враг…  

Човекът е погубен на 4 януари следобяд, сигналът от майка му за изгубването му е от 5-и, а на 6-и е открит квалифициран за кремация в морга, наета от единия от причинителите. Той е гробокопач по специалност и тези процедури са му известни.

" Дори се беше опитал да кремира лицето чрез неистинен акт за гибел, възложен на погребалната организация ", обявиха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР