В осем американски града предстои да бъде изиграна пиесата Усещане

...
В осем американски града предстои да бъде изиграна пиесата Усещане
Коментари Харесай

Бойка Велкова и Ивайло Захариев на турне в САЩ

В осем американски града следва да бъде изиграна пиесата „ Усещане за обич “. Това излиза наяве от обява на Генералното ни консулство в Ню Йорк, представена от Българска телеграфна агенция.

Първата режисура ще бъде в Хюстън на 21 април, идващите два дни тя ще гостува е Бостън и Ню Йорк. На 28 април спектакълът ще бъде показан в Индианаполис, по-късно в Чикаго и Вашингтон. Последните две представления в до момента оповестената стратегия ще бъдат в Лас Вегас и Сиатъл – надлежно на 4 и 5 май.

Главните функции в „ Усещане за обич “ играят Бойка Велкова и Ивайло Захариев. Бойка Велкова е и режисьор.

Пиесата е изпълнена с нюанси. Послание от думи, които са нежно загърнати в красиво музикално покривало и приключени от хармоничното придвижване на танца. Сценография, която впечатлява с красивото преплитане на изкуствата едно в друго. Размисъл, въздишка, лека пауза и доста хубост. С прочувствената си игра, актьорите Бойка Велкова и Ивайло Захариев затрогват публиката, предоставяйки ѝ задоволството да се потопи в една магия от страсти, написа в театралната критика.

Музикално-поетичното театрално зрелище към този момент е гостувало в редица градове в Съединени американски щати, Канада и Европа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР