В Окръжната прокуратура в Кюстендил е постъпила справка за извършена

...
В Окръжната прокуратура в Кюстендил е постъпила справка за извършена
Коментари Харесай

Прокуратурата разкри от какво е починал Ангел Христов

В Окръжната прокуратура в Кюстендил е постъпила информация за осъществена съдебномедицинска аутопсия по досъдебно произвеждане за гибелта на Ангел Христов.

При аутопсията е открито, че 54-годишният мъж е умрял в резултат на остро разстройство на коронарното кръвообращение.

Взети са материали за спомагателни проучвания, според поставените задания. Действията по следствието не престават под надзора на прокуратурата.

Всички полицейски сили в региона на Дупница търсят всевъзможни материални доказателства по отношение на умрелия Ангел Христов, прочут като един от братята Галеви. Това разгласи по-рано през днешния ден министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Министърът заяви, че Ангел Христов не е влезнал със аероплан в страната. Тази информация е нечиста сделка, тъй като са тествани всички камери по летищата и не е открито идването на такова лице, сподели Демерджиев.

Според него евентуално Христов е минал през сухопътна граница в час, когато не се ревизират документите за идентичност, или е минал незаконно. Ангел Христов е умрял в България, сподели министърът и посочи, че се ревизират значими условия за настъпването на гибелта.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР