В Оклахома, САЩ, Айсиас Джоунс, служител на бензиностанция, помолил приятелката

...
В Оклахома, САЩ, Айсиас Джоунс, служител на бензиностанция, помолил приятелката
Коментари Харесай

Мъж планира обир на бензиностанция, за да напусне работа по-рано СНИМКИ

В Оклахома, Съединени американски щати, Айсиас Джоунс, чиновник на бензиностанция, помолил приятелката си Алиа Лок да провежда грабеж на работното му място, с цел да го пуснат да се прибере по-рано. 

Fox News отбелязва, че мъжът е присъединил двама души, с цел да осъществя проекта си. Според полицията в Тулса Исайас Джоунс е споделил на служителите на реда, че мъж е влезнал в магазина на 5 юни и му е подал записка с надпис: „ Дайте ми всичките си пари или ще ви гръмна “.
 Грабители, крадци, грабеж на бензиностанция, искаше да се прибере по-рано, подправен грабеж, полиция, Айсиас Джоунс Снимка: FOX News
Служителят на бензиностанцията се подчинил и обвиненият си тръгнал с парите. Полицията не оповестява какъв брой е откраднал мъжът, само че служителите на реда са съумели да разпознават крадеца. Оказа се някой си Стивън Джоунс. Няколко дни по-късно проверяващите го арестуваха за обир. Той признал за закононарушението и споделил, че приятелката му Алиа Лок е провела мним грабеж по молба на Айсиас Джоунс, „ с цел да може той да се прибере от промяната си по-рано “.

Жената, която също призна за ролята си в обира, беше задържана и може да бъде упрекната и в заграбване. Тя сподели, че Айсиас Джоунс й е платил след обира.
 Грабители, крадци, грабеж на бензиностанция, искаше да се прибере по-рано, подправен грабеж, полиция, Алиа Лок и Стивън Джоунс Снимка: FOX News
Служителят на бензиностанцията, който също призна, че е провел обира, беше задържан по обвинявания в заграбване и скрит план за осъществяване на закононарушение. И тримата в този момент чакат правосъден развой.

„ Нашият отдел по човешки запаси и евентуално всички отдели по човешки запаси по света биха желали да осведомят хората, че това не е целесъобразният метод за прибързано овакантяване на работа “, пошегува се полицията в обществените мрежи.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР