В Охридската група защитавам европейския интерес. Елитът на Северна Македония

...
В Охридската група защитавам европейския интерес. Елитът на Северна Македония
Коментари Харесай

Плевнелиев: Ако нямаме правителство, ни чака сценарий на президентската република и русофилите зад Радев

" В Охридската група пазя европейския интерес. Елитът на Северна Македония ще би трябвало да се елементарни с фашистката идеология. Ние не трябва да вършим провокации и да правим антиевропейски и проруски провокации. Сърбия в никакъв случай няма да разреши на Скопие да влезе в Европейски Съюз. Всичко, което се случва в РСМ, е обвързвано с Белград. Русия и Сърбия ще създадат всичко допустимо, с цел да отдалечат Македония от България. Ние би трябвало да зачеркнем фашисткото минало, както го направи президента Желю Желев ". Това съобщи Росен Плевнелиев пред БТВ. Той добави, че политиците би трябвало да оказват помощ на българите там, спазвайки европейските правила. 

" Македония ни тормози през последните години с " Илинден ". Всяко безучастие и посягане против клубовете ни би трябвало да бъде показвано в Европейски Съюз. В Скопие не виждаме европейски полезности. Възхищавам се на Андрей Ковачев и на Милен Врабевски. Трябва да се въоръжим с самообладание и да оказваме помощ на Северна Македония. Ние не можем да създадем още една крачка напред, тъй като може да пристигна българомразецът Груевски ", сподели още Плевнелиев. 

" Българинът е умен човек. При изборите има сякаш мач сред " Левски " и ЦСКА. като сдържан демократ, ми се искаше да се откри опция. Както аз, по този начин и милионите българи не желаят да има държавно управление сред ГЕРБ и Демократична България, само че от " Демократична България " избавят Кирил и Асен с големите неточности. Дори Жан Виденов няма толкоз невисок рейтинг. Русофили зад тила на президента взеха цялата страна. Най-кошмарният сюжет е президентска република. Единственият метод за отбягване кошмарния сюжет е държавно управление ", добави още Плевнелиев. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР