В официално съобщение к.д.п. Валентин Енчев, директор на дирекция Морска

...
В официално съобщение к.д.п. Валентин Енчев, директор на дирекция Морска
Коментари Харесай

Морска администрация – Варна възобнови изпитите за правоспособност

В публично известие к.д.п. Валентин Енчев, шеф на дирекция " Морска администрация-Варна ", осведоми за обновяване на изпитите за дееспособност.

В това число - придобиване на права, анулация на ограничавания или за потвърждаване на дееспособност на морски лица по изискванията и реда на " Наредба № 6 от 2012 година за подготвеност на морските лица в Република България ", считано от 04.05.2020г.

Подадените заявки за явяване на изпит преди оповестеното с Решение от 13.03.2020 година на Народното събрание на Република България изключително състояние, при изискване, че на заявителите не е възобновена заплатената такса, остават в действие, като на претендентите се оферират с приоритет дати за явяване на изпити преди останалите. За задачата, подалите заявление би трябвало да открият контакт със съответната териториална дирекция по мястото на явяване на изпит, след издание на изпитните дати.

В изпитните пространства да бъдат допускани за осъществяване на изпитна сесия не повече от 5 индивида по едно и също време, при съблюдаване на отдалеченост от минимум 2 метра сред претендентите и настаняване през едно работно място.

Кандидатите би трябвало да носят наложително свои персонални защитни средства (маски и ръкавици). Лица, които се явят без лични персонални защитни средства няма да бъдат допускани в изпитните пространства.

Лица с очевидно влошено здравословно положение няма да се позволяват в изпитните пространства.

Дирекция " Морска администрация-Варна " афишира следните изпитни дати за м.Май 2020г.:

- 11, 13 и 15.05 за към този момент подалите заявления;

- 19, 22, 26 и 29.05 за новопостъпили заявки.

Телефон за съвещания: 0879128843
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР