В обръщение към руснаците след обсъждане в Съвета за сигурност

...
В обръщение към руснаците след обсъждане в Съвета за сигурност
Коментари Харесай

Путин: Зестрата на Украйна от Руската империя и съветската епоха беше прахосана и вкарана в джобове

В послание към руснаците след разискване в Съвета за сигурност по отношение на признаването на ЛНР и ДНР президентът Владимир Путин сподели, че сривът на украинската стопанска система е съпроводен от „ прям обир на жители “, а този развой се поддържа от Запада.

Страната е " сведена до равнището на колония с марионетен режим ", сподели Путин. „ Разбират ли [украинците], че страната им даже не е под политически и стопански протекторат, а е сведена до равнището на колония с марионетен режим? Приватизацията на страната докара до това, че държавното управление, което назовава себе си мощ на патриотите, изгуби националния си темперамент и поредно върви към цялостна десуверенизация на страната “, изясни той.

Президентът стартира обръщението си с исторически обзор, в който по-конкретно съобщи, че зестрата, получена от руската ера и Руската империя, е била „ прахосана и взета в джобове “ в Украйна, а доста промишлености или „ лежали на своите страни” или унищожени.

Тогава Путин мина в сегашното: съгласно него Украйна ще сътвори свои лични нуклеарни оръжия и Русия не може да не реагира на това.

В края на обръщението си Путин разгласи, че Русия ще признае независимостта на ЛНР и ДНР и подписа подобаващ декрет. Той ще би трябвало да бъде утвърден от Държавната дума и Съвета на федерацията. Президентът подписа и съглашения за другарство и съдействие с ръководителите на двете републики.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР