В обновена сграда ще са през следващата учебна година във

...
В обновена сграда ще са през следващата учебна година във
Коментари Харесай

Със средства от посолството на САЩ ремонтират детска градина във Видин

В актуализирана постройка ще са през идната образователна година във филиал "Щастливо детство " към Детска градина "Зорница " във Видин. Ремонтът е финансиран от посолството на Съединените американски щати у нас. Детската градина е една от дребното, които са определени, сподели шефът на ДГ "Зорница " Светлана Петкова.
"Ремонтът включва изцяло пребоядисване на постройката извън. Избрахме доста свежи, радостни цветове, да се виждаме отдалеко, тъй като разположението на детската градина е такова, че отвред е заобиколена от жилищни блокове и някак си се губеше сред тях. Сега се надявам с новата визия да изпъква. Вътре в детската градина в две от пространствата на групите ще има повсеместен ремонт на тоалетните и мокрите пространства, поправки на офисите за разливане на храна на децата, цялостен ремонт на кухнята, дружно с ново съоръжение и ремонт на служебните тоалетни, които се употребяват от личния състав ", заяви Петкова.
Усилията са ориентирани към ремонтите на стаите за децата, с цел да могат на 15 септември те да влязат в обновените пространства. След това ще останат единствено довършителни действия, които няма да пречат да заниманията.
Децата от филиал "Щастливо детство " в този момент са преместени в постройката на детска градина "Зорница ", където за тях е освободен обособен етаж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР