В Обединеното кралство 56-годишен мъж, чието име не се съобщава,

...
В Обединеното кралство 56-годишен мъж, чието име не се съобщава,
Коментари Харесай

Крави нападнаха мъж и две жени, и тримата са в болници

В Обединеното кралство 56-годишен мъж, чието име не се оповестява, беше превозен с хеликоптер в болница, откакто беше стъпкан от стадо крави на далечен шотландски плаж. 

Тази вест пристигна, откакто кравите бяха приети за най-смъртоносните животни във Англия, пише Mirror.

56-годишен британец и две дами попаднаха под копитата нацяло стадо крави на плажа на Трейг Ийс на остров Бара (Шотландия). Полицията, шотландската пожарна и избавителна работа и избавителният екип на бреговата защита на Бара се притекоха да оказват помощ на жертвите.

" Жертвите са били хванати в капан от кравите. Мъжът е бил ударен в гърдите и е в положение на потрес ", сподели представител на бреговата защита на Stornoway.

Шотландската пожарна и избавителна работа удостовери, че локален екип е дошъл на мястото, с цел да помогне. Мъжът е превозен с хеликоптер до университетската болница " Кралица Елизабет " в Глазгоу, а двете дами са превозени с хеликоптер до болничното заведение " Сейнт Брендън " в Касълбей.

Инцидентът е станал към 20:05 часа в събота, 16 септември 2023 година

Изданието отбелязва, че тази вест се появи, откакто стана известно, че кравите са най-смъртоносните животни във Англия. Те нападат три до четири хиляди души всяка година. Според специалисти тази цифра може да продължи да пораства.

Между 2018 година и 2022 година, съгласно Изпълнителната работа за здраве и сигурност на държавното управление на Обединеното кралство, кравите са умъртвили повече от 30 души.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР