В нумерологията числото 11 се счита за едно от специалните

...
В нумерологията числото 11 се счита за едно от специалните
Коментари Харесай

Нумерология: Лично число 11

В нумерологията цифрата 11 се смята за едно от специфичните цифри, известни като основни цифри. Има мощна сила и допуска съществуването на висок нравствен капацитет и познания. Човек с персонално число 11 нормално има вътрешен глас, схватливост и дълбока нематериалност.

Личното число в нумерологията се дефинира посредством сумиране на числата в датата на раждане и понижено до едноцифрено или основно число.

В случая на цифрата 11 няма потребност да го редуцираме до една цифра, защото то единствено по себе си е основно число.

Ето някои от главните качества и характерности на хора с цифрата 11:

1. Интуиция и схватливост на хората с персонално число 11

Хората с цифрата 11 нормално имат развита вътрешен глас и схватливост към света към тях. Техният интуиция постоянно е техен лидер при вземането на значими решения.

2. Личното число 11 и духовността

Числото 11 се свързва с висока нематериалност. Хората с това число нормално се стремят да знаят истината и да търсят дълбокия смисъл на живота. Може да се интересуват от медитация, философия и други духовни практики.

3. Хората с персонално число 11 са изобретателни

 Карма

Личностите с цифрата 11 нормално имат доста креативност. Те могат да се проявят в разнообразни области като изкуство, музика, литература и научни проучвания. Тези хора са способни да виждат нещата по друг метод и имат автентичен метод към решаването на проблемите.

4. Високите стандарти на хората с персонално число 11

Хората с персонално число 11 нормално имат високи стандарти за себе си и хората към тях. Стремят се към съвършенство и могат да бъдат доста самокритични. Това може да бъде тяхната мощ, само че и предизвикателство, защото могат да бъдат склонни към перфекционизъм.

5. Духовно събуждане и цифрата 11

Число 11 може да бъде съпроводено от духовно събуждане и схващане на една по-висша действителност. Хората с това число могат да изпитат дълбоки страсти и да се стремят към естетика и баланс в живота си.

Важно е да се означи, че характерностите, свързани с цифрата 11, могат да се проявят в друга степен при другите хора. Всеки човек е неповторим и други аспекти на нумерологичния профил също могат да повлияят на неговата персона и орис.

 Лично число в нумерологията

Числото 11 в нумерологията съставлява предизвикателство и подарък по едно и също време. Хората с това число имат капацитета да се развиват и да се отличават в области, които изискват вътрешен глас, креативност и духовно схващане.

Вижте и: Какво да вършат хората с кармично число 11

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР