В новия брой на вестник Марица“ ви очакват важни, актуални

...
В новия брой на вестник Марица“ ви очакват важни, актуални
Коментари Харесай

Четете в Марица: Махат залите на стадион Ботев заради...

В новия брой на вестник „ Марица “ ви чакат значими, настоящи и забавни вести от Пловдив, района, България и света.

Вижте част от заглавията:

Бунт на родители в Математическата. Родители на петокласници от гимназията възроптаха против банкет на нови деца в двете паралелки с проучване на математика след старта на образователната година.

„ Махат залите на стадион " Ботев " поради мол ”. Мълва за унищожаване на спортния комплекс на бул. " Източен " 10 до стадион " Христо Ботев " и построяването на мол разтревожи родители. Спортният комплекс е предан на концесия, а залите се стопанисват от Община Пловдив.

Колите на " Чистота " снимат извършители. Те са оборудвани с техника и вършат видеоклипове, след което чиновниците сформират актове.

Излекуваха тестиса на 6-годишен пациент. Десет комплицирани хирургически интервенции бяха осъществени единствено до обяд на новата операционна маса в Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ " Свети Георги ".

29-годишният Мартин Митев, който през 2012 година преби до гибел клошаря Белин Вериньов в квартал " Изгрев ", и 35-годишният Калоян Алексиев, който има зад тила си 22 присъди за обири, са упрекнати, че са ограбили съкилийник.

Оценяват учителите през 4 години. Учителите и шефовете би трябвало непрестанно да покачват квалификацията си, а на всеки 4 година следва да минават атестиране. От него значително ще зависи кариерното им развиване в специалността, а оттова и заплащането.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР