В новите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ този четвъртък

...
В новите епизоди на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ този четвъртък
Коментари Харесай

Блага обръща гръб на Александра, а Виктор „отвлича“ една от дамите тази седмица в „Ергенът“


В новите епизоди на най-романтичното телевизионно премеждие „ Ергенът “ този четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV феновете ще станат очевидци на изненадващо сантиментално „ похищение “, ненадейно приятелско разцепление и открити конфликти очи в очи, след които нищо няма да е същото.

В четвъртък вечер (7 април) своята покана за самостоятелна сантиментална среща ще получи дама, за която усамотението с Виктор е дълго чакано. „ Ергенът “ ще заведе избраницата си на Кулата на опрощението и ще й опише вълнуваща легенда за построяването на един от най-красивите манастири на Средиземноморието.

Междувременно имението ще се трансформира в сцена на невиждани кавги, откакто Благовеста взема решение да се вслуша в препоръките на останалите девойки и да загърби другарството си с Александра, дръзвайки даже да прекъсне срещата й с Виктор. Как ще реагира хипнотерапевтката, когато разбере, че Блага публично към този момент е част от противниковия лагер, и коя ще е дамата, която ще промени отношението си към нея и единствена ще й подаде ръка – отговорът единствено в „ Ергенът “.



Зрителите ще станат очевидци и на първото женско празненство, което ще приключи прибързано със конфликт лице в лице сред две от претендентките. Провокирана от непрестанните нападки от страна на всички останали, Александра взема решение да връчи скъпоценната си гривна, подарък й от Виктор, на дамата, у която усеща най-голяма злоба. Как ще реагира „ ергенът “, когато научи за постъпката на Александра, и за какво ще остане наскърбен от държанието й? В края на вечерта е време за Церемонията на розата, след която още едно от девойките ще се сбогува с Виктор и ще напусне имението вечно.



В петък вечер (8 април) Виктор ще се появи ненадейно в имението и безусловно ще „ отвлече “ една от участничките, която ще качи на мотора си и ще заведе в личната си вила. Коя ще е дамата, за която „ ергенът “ за пръв път ще открехне вратите на имението си, феновете ще научат единствено в „ Ергенът “ от 21:00 ч. по bTV.

По време на вечерния коктейл Виктория Капитонова ще влезе в ролята на водеща на неподготвено ток шоу, в което ще задава провокативни въпроси към останалите участнички.



Ще стане ясно какъв е най-скъпият подарък, който Дениз е получавала от обичан човек и била ли е Деница с по-млад от нея мъж. За край в наличието на Виктор инфлуенсърката ще нападна Александра с въпрос, който ще я накара да напусне коктейла. В края на вечерта ще се организира следващата Церемония на розата, в която Виктор ще предприеме непредвиден ход.

Не пропускайте „ Ергенът “ и тази седмица – в четвъртък и петък от 21:00 ч.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР