В новите епизоди на „Един за друг“ по NOVA мъжете

...
В новите епизоди на „Един за друг“ по NOVA мъжете
Коментари Харесай

Мъжете стават екшън герои в новия епизод на „Един за друг“

В новите епизоди на „ Един за различен “ по NOVA мъжете ще би трябвало да впечатляват и избавят своите избраници. Въпреки тежката седмица, Полина и Мохамед съумяха още веднъж да се задържат на върха на генералното класиране.

На второ място застават Тяна и Иво, а след тях Тина и Станимир и Денислава и Даниел. На дъното на класацията са завърналите се Зорница и Валентин, които си извоюваха правото да останат в шоуто.

Следващото тестване ще хвърли участниците в същински екшън. В него дамите ще влязат в ролята на ранени и неподвижни жертви в средата на военна зона. Задачата на мъжете е да ги измъкнат и да преминат невредими през три бази до мястото, където ще би трябвало да построят подслон.

Няма да е по никакъв начин елементарно, тъй като от самото начало те ще бъдат дебнати от смъртоносни снайперисти. Ако позволен половинката им да бъде убита 3 пъти, двойката губи направения залог.

Ще проявят ли мъжете задоволително предвидливост и съобразителност? Какво се крие зад
бонус целта, която ги чака? Ще се осмелят ли да се борят за нея и какви ще бъдат идващите провокации, гледайте в епизодите на сантименталното риалити тази седмица по NOVA.

Гледайте втория сезон на „ Един за различен “ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Турист бил на екскурзия в Шотландия. Завели го на фамозното езеро Лох Нес. Въртял се той край брега, разглеждал - няма никакво страшилище. Обърнал се… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПовече информация е оповестена на уеб страницата на МВнРТя прикани посетителите да съблюдават здравните рекомендации и меркиНегови сътрудници са гневни, вижте за какво:Тя е подобаваща за нишови офанзиви към съответни мишениШоуто сплоти мюзикъла " Иисус Христос Суперзвезда ", Любо Киров, Виктор Калев и български представители в " „ Евровизия " Американският държавен глава акцентира, че Съединени американски щати ще останат бдителни пред опасността от терористичните групировкиИнцидентът е станал на ул. " Адам Мицкевич " Страната регистрира най-високата смъртност за 24 часа от началото на пандемиятаКоментар на ръководителя на публичния съвет към ЦИК Росица Матева " Защо да вършим кабинет, с цел да влезем в сандвича на Движение за права и свободи и ГЕРБ ли? ", oтсече Румен ГечевТой е обвинен, че е провел подготвителни лагери на терористичната организация в Сирия и ИракСцената е съществувала до 19 в., когато е отстранена поради археологически разкопкиКапсулата " Дракон " се спусна с парашут в Мексиканския заливВижте кои са те:От кралското семейство разпространиха фотография на порасналата принцесаСъщо по този начин той изрази съболезнованията си за трагичния случай в Израел, при който 45 души починаха по време на религиозна церемонияОт мрежата </div

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР