В новите автомобили с марката “Москвич са открити грешки в

...
В новите автомобили с марката “Москвич са открити грешки в
Коментари Харесай

Новият руски „Москвич“ се оказа прекалено китайски

В новите коли с марката “Москвич ” са открити неточности в съветското мултимедийно меню. Изданието Drom.ru обърна внимание на неправилната русификация – някои детайли от менюто на мултимедийната система на “Москвич 3 ” са преведени погрешно и са направени неточности в уведомленията, които се демонстрират на екрана на таблото.

Според обявата колите се нуждаят от актуализация на софтуера. В нея се споделя, че ​​това е " първата сервизна акция " на “Москвич ”. Представители на “Москвич ” настояват, че това не е сервизна акция, а планувана софтуерна актуализация.

Дилърите отстраняват проблемите с русификацията на мултимедията по време на издаването на автомобила на клиента. Те просто би трябвало да изчакат още половин час, до момента в който софтуерът се актуализира. Продадените бройки, които напълно не са доста – едвам 86, обаче ще би трябвало да посетят още веднъж сервизните центрове за премахване на казуса. Но и след актуализацията не всички неточности в превода са отстранени.

Проблемите с русификацията са разбираеми, защото “Москвич 3 ” е на процедура китайски автомобил JAC JS4, който се доставя съвсем подготвен от Китай в Русия. Към днешна дата “Москвич 3 ” коства 23 800 евро за версията с механична скоростна кутия и съвсем 25 000 евро за версията със CVT.

Цената на електрическия “Москвич 3е ” е 42 200 евро. Преди края на годината се чака премиерата на седан и на още един кросоувър, които съгласно слуховете ще се споделят “Москвич 5 ” и “Москвич 6 ”. Към момента продажбите на новия “Москвич 3 ” вървят много едва.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР