В новата биографична продукция на Universal Кралицата на Шотландия“ ще

...
В новата биографична продукция на Universal Кралицата на Шотландия“ ще
Коментари Харесай

Мери срещу Елизабет: Жестоката борба за надмощие между две кралици

В новата биографична продукция на Universal „ Кралицата на Шотландия “ ще забележим един възвишен роман, основан на действителни исторически събития.
 
Филмът е въодушевен както от непримиримите характери на двете основни героини – противници в любовта и властта, по този начин и от духа на предишното, безнравствен от гръмки лъжливи обещания и лакомия.

В основата на историческата драма е бурният живот на Мери Стюарт , която единствено на 16 години става кралица на Франция .
 Кадър от Кралицата на Шотландия Форум Филм България
Вярна на непоклатимите си правила, тя отхвърля да се омъжи наново и се връща в родната Шотландия , с цел да поеме трона, който ѝ принадлежи по право. Мери обаче предявява искания и към британската корона и по този начин стартира трагичната развръзка в живота ѝ.-->
 
Шотландия и Англия са ръководени от властната Елизабет Първа , която от този миг нататък се трансформира в най-жестоката съперница на Мери.
 Кадър от Кралицата на Шотландия Форум Филм България
Поставени в неравностойни условия, подкрепяни подправено от най-близките си жители, трансформирали се в обект на заприказва и безмилостни кроежи, които да осуетят проектите им за владичество, Мери и Елизабет трансформират хода на историята.
 Кадър от Кралицата на Шотландия Форум Филм България
В функциите на Мери Стюарт и Елизабет Първа ще забележим номинираните за Оскар актриси Сирша Ронан и Марго Роби . Режисьор на кино лентата е Джоси Рурк , а сюжетът е дело на Бо Уилимон .
 
Кралицата на Шотландия “ излиза на голя екран на 25 януари 2019 година.
 В функциите на Елизабет Първа и Мери Стюарт ще забележим Сирша Ронан и Марго РобиФорум Филм България
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР