В Нидерландия секс труженичките излязоха на протест срещу правителствено решение

...
В Нидерландия секс труженичките излязоха на протест срещу правителствено решение
Коментари Харесай

Секс труженички на протест в Нидерландия

В Нидерландия секс труженичките излязоха на митинг против държавно решение да им се забрани да работят, до момента в който фризьори, масажисти и други специалности за контакт с хора могат да бъдат отворени от вторник.
Правителството назова този ход рискована тактика за облекчение на рестриктивните мерки, само че се придържа към него, макар обстоятелството, че броят на инфектираните в страната в последно време стартира да пораства, оповестява „ Евронюз “.
 Руска продажница, работеща в България, с забавен роман за специалността си Руска продажница, работеща в България, с забавен роман за специалността си
Aлeкcaндрa e нa 38 година, oт Руcия. Живee в Бългaрия oт 10 гoдини, a oт 8 гoдини прaктикувa нaй-дрeвнaтa прoфecия. В caйтa, в кoйтo ce пoд...
Мелиса, секс работничка от Арнхем: „ Ние сме тъкмо като всички останали би трябвало да плащаме наем като всеки различен човек, който работи, тъй че за какво всички могат да работят с изключение на нас и кой ще ни заплаща наема? Финансова поддръжка от никого или нещо. Сами би трябвало да се спасяваме ".
Мойра Мона, секс работничка: " Всъщност, можем да бъдем изобретателни и да не допираме клиента. Аз съм господстваща жена и даже не е нужно да го докосвам с пръст, с цел да му глезя. Надяваме се, че нашето творчество ще развихри въображението ".
Протестите на служащите в областта на услугите на фона на растящата отмалялост от ограниченията се организират освен в Холандия, само че и в други страни от Европейски Съюз, където държавните управления се пробват да лимитират нови варианти на ковид, до момента в който имунизациите вървят постепенно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР