В неочакван обрат на събитията Silly Dragon (SILLY), меме монета,

...
В неочакван обрат на събитията Silly Dragon (SILLY), меме монета,
Коментари Харесай

Алткойн се изстреля със 150% – инвеститорите със печалби от порядъка на 30x

В непредвиден поврат на събитията Silly Dragon (SILLY), меме монета, работеща в мрежата Solana, претърпя незабравим скок, като на 27 декември доближи исторически връх и пазарна капитализация от $140 милиона.

Тази динамична цифрова валута притегли вниманието на крипто общността, изключително с 10-те най-големи адреса – като се изключи тези, свързани с централизирани тържища (CEX) – показващи междинна плаваща облага от 30 пъти.

Към момента на писане на публикацията Silly Dragon се търгува на цена от $0.1575, което отразява незабравим скок от над 55% през последните 24 часа и впечатляващо нарастване от 150% през последната седмица. Представянето на криптовалутата се следи от близко, привличайки както вложители, по този начин и запалянковци, искащи да разшифроват факторите, подхранващи бързото ѝ повишаване.

Появата на Silly Dragon в екосистемата на Solana съответства с Хелоуин 2023, публично показан от Анатолий Яковенко, съосновател на Solana. Този воин въплъщава свежа, игрива сила в границите на описа на Solana, насърчавайки ангажираността и творчеството на общността.

Токеномиката на Silly Dragon способства доста за неговия триумф. Имайки общо предложение от един милиард токена, монетата улеснява директните транзакции, защото не се полза с налог върху тях, което покачва привлекателността ѝ за вложителите. Ликвидният пул (LP) е отстранен, с цел да се поддържат справедливостта и стабилността в екосистемата, а отводът от права за копаене подсигурява закрепено предложение, като по този метод се ускоряват ограниченията за сигурност.

Бързото повишаване на цената и пазарната капитализация на Silly Dragon акцентира възходящото въздействие на меме монетите в областта на криптовалутите .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР