В неделя вечерта Мадона подкрепи колежката си Бионсе, като присъства

...
В неделя вечерта Мадона подкрепи колежката си Бионсе, като присъства
Коментари Харесай

Две кралици на едно място: Мадона и Бионсе позираха с прекрасните си дъщери

В неделя вечерта Мадона поддържа колежката си Бионсе, като участва на концерта ѝ в Ийст Ръдърфорд, Ню Джърси.

След шоуто двете музикални икони се събраха зад кулисите, където позираха за фотография дружно с прелестните си дъщери.

 мадона бионсе Instagram @madonna

На фотографията, споделена в Instagram профила на Мадона, са нейните три девойки – близначките Стела и Естер, които са на 10 години, другата ѝ щерка Мърси, на 17 – както и най-малката щерка на Бионсе, 5-годишната Руми.

Освен това 64-годишната Мадона беше видяна измежду тълпата на MetLife Stadium – една от спирките от международното турне на Бионсе „ Renaissance “

 мадона бионсе Instagram @madonna

По време на шоуто Бионсе отдаде почит колежката си , до момента в който изпълняваше хитовия си сингъл " Break My Soul ".

„ Огромни поздрави за кралицата “, сподели Бионсе, до момента в който се разхождаше по сцената. „ Кралицата-майка, Мадона, обичаме те! “

Бионсе и Мадона си сътрудничиха по ремикс на песента „ Break My Soul “ през 2022 година, наименуван „ The Queens Remix “.

 мадона бионсе Instagram @madonna

Мадона отвърна на жеста, споделяйки стори в Instagram, в което назова преживяването „ превъзходно “ и означи, че дъщерите ѝ са били „ запленени “ от шоуто.

Тя разгласява и очарователна фотография с трите си дъщери в колата, като всички наподобяват много разчувствани от концерта.

 мадона бионсе Instagram @madonna

Публикациите на Мадона зарадваха всички, изключително откакто преди месец нейният управител Гай Озиари, разкри, че поп иконата е имала „ няколкодневен престой в интензивното поделение “, откакто е развила „ сериозна бактериална зараза “.

Поп легендата беше видяна за пръв път на открито в Ню Йорк на 9 юли.

Проблемите със здравето на Мадона станаха факт на фона на изтощителните подготовки във връзка идното ѝ турне, което в последна сметка бе отсрочено.
                             

Миналата седмица Мадона разгласява настояща информация за това по какъв начин върви възобновяване ѝ, като благодари на децата си за поддръжката.

„ Любовта от фамилията и приятелите е най-хубавото лекарство “, написа Мадона. Тя изрази своята признателност, че в сложния миг децата ѝ са били неразделно до нея. „ Видях тяхна страна, която в никакъв случай преди не бях виждала. “

Мадона е майка на щерка си Лурдес Леон, на 26 , от връзката ѝ с Карлос Леон, и на Роко Ричи, на 22 , от брака ѝ с режисьора Гай Ричи. Освен това поп кралицата има четири осиновени деца: Дейвид Банда, на 17, Мърси Джеймс, на 17, и близначките Стела и Естер, които са на 10.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР